به گزارش صد انلاین ، بعد از اینکه خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا اعتراف کرد ادعاهای صهیونیستها درباره خشونت جنسی توسط حماس علیه نظامیان زن اسرائیلی نادرست و دروغ است، جنبش حماس فلسطین در واکنش به اقدام صهیونیستها در انتشار ویدئوی جعلی از بازداشت نظامیان زن صهیونیستی در جریان عملیات طوفان الاقصی اعلام کرد که صهیونیستها به شکل عامدانه این ویدئو را دستکاری و تقطیع کردهاند.
حماس تاکید کرد: انتشار چنین ویدئویی در این بازه زمانی در چهارچوب تلاشهای ناکام رژیم اشغالگر برای آسیب زدن به وجهه مقاومت ملت شجاع فلسطین از طریق نشر اکاذیب و روایتهای جعلی است که دروغ بودن آن بارها توسط رسانهها و با شواهد و مدارک ثابت شده است.
این جنبش تصریح کرد: در کلیپی که صهیونیستها منتشر کردهاند تصاویری از نظامیان زن اسرائیلی در یک پایگاه نظامی نشان داده میشود که در حین فعالیتشان در فرماندهی تیپ غزه بازداشت شدهاند و لباسهای غیرنظامی بر تن دارند زیرا در دوره استراحت هستند. نکته مهم دیگر این است که نبرد طوفان الاقصی در روز شنبه 7 اکتبر یعنی روزی که این نظامیان زن صهیونیست در مرخصی بودهاند انجام شد.
در ادامه بیانیه حماس آمده است که برخی از صحنههای این ویدیو به صورت عمدی تقطیع شده و صهیونیستها تصاویر و بخشهایی را به هم چسباندهاند که ادعاها و دروغهای خود درباره تجاوز (نیروهای مقاومت) به نظامیان زن صهیونیست را تقویت کنند.
حماس تاکید کرد که با همه این وجود این صحنهها هیچگونه تجاوز جسمی علیه هیچ یک از نظامیان زن اسرائیلی را نشان نمیدهد، بلکه نشان میدهد که رزمندگان مقاومت و نظامیان زن صهیونیست بدون هیچ خشونتی در حال صحبت هستند.
این جنبش فلسطینی تصریح کرد که رزمندگان مقاومت با نظامیان زن صهیونیست طبق اصول اخلاقی مقاومت برخورد کردند و هیچ گونه اهانتی در برخورد نیروهای مقاومت با این نظامیان زن اسرائیلی ثابت نشده است؛ حتی با وجود اینکه این نظامیان صهیونیست موجب کشتار صدها معترض در تظاهراتهای مسالمت آمیز در مرزهای غزه شدند.
در ادامه بیانیه حماس آمده است که همه تصاویر و صحنههای منتشر شده در عملیات اخیر (چند ماه قبل) تبادل اسرا نشانگر برخورد مناسب نیروهای مقاومت با اسرای صهیونیست استغ در حالی که نظامیان رژیم اشغالگر اسرای زن و مرد فلسطینی را در زندانهای این رژیم به وحشیانهترین شکل شکنجه میکنند.
این درحالی است که دیروز خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا ادعاهای یک صهیونیست که شایعاتی در مورد خشونت جنسی توسط حماس منتشر کرده بود، را نادرست عنوان کرد.
این رسانه آمریکایی در مورد ادعاهایی که یک صهیونیست به نام «حیم اوتمازگین» در مورد خشونت جنسی توسط حماس مطرح کرده و بعدا به طور گسترده منتشر شده، اعلام کرد که گزارشهای مربوط به خشونت جنسی در 7 اکتبر، مانند آنچه اوتمازگین گفته، مشخص شد عمداً جعل شده است.
آسوشیتدپرس در این مورد نوشت: آنچه که حیم اوتمازگین در مورد خشونت جنسی در حمله 7 اکتبر گفت و در سراسر جهان تکرار شد، معلوم شد که این اتفاق نیفتاده است. هیچ مدرک قانعکنندهای برای حمایت از ادعاها از آنچه در 7 اکتبر رخ داد منتشر نشده است.