به گزارش صد آنلاین ، از روز اول جنگ طوفانالاقصی، جریان رسانهای و پروپاگاندای غرب و رژیم صهیونیستی، پابهپای قدرت نظامی این جبهه ظالم وارد میدان شدند تا حقیقت سالها اسعمار، قتل، غارت، ترور و خشونت را وارونه جلوه داده و افکار عمومی مردم جهان را به سمت خود جلب کنند. در روایت آنان مجاهدین حماسی که برای آزادسازی سرزمین مادریشان مبارزه میکنند، یک گروه تروریستی که به زودی قرار است از صحنه روزگار محو شود معرفی میشود، حتی کار به جایی رسیده بود که برای مورد هدف قرار دادن مناطق مسکونی و بیمارستانها هم توجیه غیرحقیقی میآوردند و جاده کشتار مردم فلسطین را برای صهیونیستها صاف میکردند. برای بررسی این سیاست رسانهای از سوی اسرائیل و غرب و ارتباط آن با حقیقت میدانی با جعفرقنادباشی، تحلیلگر مسائل منطقه گفتوگویی داشتیم که در ادامه میخوانید.
قنادباشی ادامه داد: امروزه اسرائیل در یک بنبستی قرار گرفته است که شبیه به باتلاق بوده و آنها را پایین و پایینتر میبرد. نتانیاهو اذعان داشته بود که آتشبس به نفع اسرائیل نیست و به معنای شکست خود اوست. حتی سایر مقامات صهیونیستی تصریح کرده بودند باید جنگ را ادامه داد و آتشبس به معنی پایان اسرائیل است. از این جهت آنان چارهای برای متوقف کردن جنگ ندارند و باید این ادامه کشتار را به هر نحوی که هست از لحاظ سیاسی و رسانهای توجیه کنند. گرچه همین راهی که پیش گرفتند هم به پایانشان منتهی میشود اما با تأخیر.
وی افزود: دستگاههای امنیتی جبهه غرب نظیر سیآیاِی با صرف بودجههای کلانی سعی میکنند با سرمایهگذاری در رسانهها و بنگاههای خبری، به نحوی از انحا اداره افکار عمومی را در دست بگیرند تا توجیهاتی را برای جنایات خود در غزه دست و پا کنند. حتی کار به جایی رسیده است که به غیر شبکات، حتی در این پروژه برخی از شخصیتهای شناخته شده نیز وارد صحنه میشوند.
او ادامه داد: آمریکا پشتپرده جدی بازیهای رسانهای و سیاسی به نفع اسرائیل است، از این منظر که شکست اسرائیل با آتشبی، به معنای شکست آمریکا در منطقه است؛ به تعبیری در چنین شرایطی جدیترین متحد آمریکا در خاورمیانه شکست خورده است؛ لذا طبیعی است که آنها وارد میدان شوند. اما نکته مهم و اساسی در این بین شکست روایت آمریکا از جنگ است. جنبش دانشجویی به شکلی درحال به دستگیری هدایت افکار عمومی است که رسانههای آمریکایی در برگرداندن شرایط به نفع اسرائیل با چالش مواجه شدند.
قنادباشی گفت: از آنجایی که نام حماس همواره با «تروریسم» در رسانههای غربی تکرار شده است؛ هنوز در جوامه آنها نوعی گاردگیری نسبت به این گروه وجود دارد. اما در کل موضع مردم اروپا امروز با موضع حماس همسو است و میبینیم که مطالعه و تحقیق بر روی حماس گسترش یافته است.