از سازمان فناوری اطلاعات ایران، «مهدی مظفری» با بیان اینکه اعطای وام بر اساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت میگیرد، اظهار داشت: این تسهیلات به دستهای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق میگیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند. به گفته وی، این سکوها شامل : ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله میشود.
وی با اشاره به وجود دستهبندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسبوکارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسبوکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.
مدیرکل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص چگونگی فرایند ثبت درخواست وام، بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات میتوانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوهنامه اعطای تسهیلات به کسبوکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال میشود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.
کوتاهشدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دورههای گذشته، اصلیترین مزیت آن نسبت به دورههای گذشته است. بهطوریکه پیشازاین، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.
مشتریان بانک صادرات که در این مجموعه وام قرض الحسنه دارند، امکان تقاضا برای وام «سپاس سپهر» را خواهند داشت. سقف این تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومان بدون سود است.
افرادی که مایل به دریافت وام ۳۰۰ میلیون تومانی، بدون سود و با کارمزد چهار درصد این مجموعه هستند کافی است مبلغ ۱۰ میلیون تومان در حساب خود نگهداری کرده و باید ضامن رسمی داشته باشند. ضمنا افراد باید حتما مدت دو تا ۱۲ ماه خواب سپرده نیز داشته باشند تا بتوانند برای این تسهیلات درخواست بدهند. افراد به منظور بازپرداخت این وام ۳۶ ماه فرصت دارند.
با توجه به شرایط ذکر شده و مدت زمان پرداخت و نرخ کارمزد، میزان هر قسط به ۸ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۱۹۶ تومان میرسد و کل سود این مبلغ تسهیلات نیز ۱۸ میلیون و ۸۵۹ هزار و ۳۸ تومان است. جمع رقم وام و سود آن نیز به ۳۱۸ میلیون و ۸۵۹ هزار و ۳۸ تومان میرسد.
بانک صادرات ایران به عنوان یک بانک خصوصی و به صورت سهامی عام با نام اولیه بانک صادرات و معادن ایران در پانزدهم شهریورماه سال ۱۳۳۱ فعالیت خود را آغاز کرد. آغاز به کار این مجموعه با ۱۳ نفر بود اما اکنون بیشتر از هزار نفر در این مجموعه بانکی فعالیت دارند. هم اکنون بانک صادرات ایران بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ شعبه داخلی و ۲۰ شعبه خارجی دارد و أنواع خدمات مجاز بانکی را به مشتریان خود ارائه میدهد.
این مجموعه طی فعالیت خود توانسته لوح تقدیر مدیرعامل شرکت بورس أوراق بهادار تهران، نشان ملی توسعه کیفیت خدمات در صنعت بانکداری و … را به دست آورد.
بانک رفاه پرداخت وام قرض الحسنه با نرخ کارمزد صفر تا ۴درصد را برای اشخاص حقیقی و حقوقی دارای کسب و کارهای خرد امکان پذیر کرد.
این تسهیلات قرض الحسنه برای اشخاص حقیقی تا سقف ۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و اشخاص حقوقی تا سقف ۷.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در قالب طرح افق امکان پذیر شد.
چه کسانی می توانند از این وام بهرهمند شوند؟
شرکت های حقوقی دارای کسب و کارهای خرد (پرسنل کمتر از ۱۰ نفر)
شرکت های حقوقی دانش بنیان (با ارائه معرفی نامه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)
کارکنان اشخاص حقیقی و حقوقی
بستگان درجه یک اشخاص حقیقی
ویژگی ها و مزایای وام افق چیست؟
امکان استفاده از تسهیلات با باز پرداخت حداکثر ۶۰ ماهه
امکان انتقال امتیاز میانگین حساب استفاده نشده اشخاص حقیقی به بستگان درجه یک با رعایت سقف جمعی تسهیلات، حداکثر به میزان ۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال
امکان انتقال امتیاز میانگین حساب استفاده نشده اشخاص حقیقی و حقوقی به کارکنان ایشان
مهلت افتتاح حساب به منظور بهره مندی از طرح تا چه زمانی است؟
پایان شهریور ماه ۱۴۰۳
برای کسب اطلاعات بیشتر به یکی از شعب بانک در سراسر کشور مراجعه کرده و یا با مرکز ارتباط با مشتریان بانک رفاه (فراد) به شماره ۸۵۲۵-۰۲۱ تماس بگیرید.
صاحبان مشاغل، زوجهای جوان، کارآفرینان، مسکنجویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ میتواند از وام قرض الحسنه بانک بهعنوان یک وجه کمکی بهرهمند شود. وام به کمک آن دسته از افرادی میآید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده همیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژهای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام و تسهیلات ارائهشده از سوی بانکها میکند.در ادامه به آخرین خبر از وام می پردازیم.
وام قرض الحسنه ویژه بانک ملت چگونه پرداخت میشود؟
بانک ملت به گروههای ذیل وام قرض الحسنه پرداخت میکند:
۱. صندوقهای قرض الحسنه کارکنان سازمانها، شرکتها و مؤسسات
۲. اشخاص حقیقی و حقوقی که مایل به پرداخت تسهیلات قرضالحسنه از محل وجوه خود به اشخاص نیازمند میباشند لیکن امکان مدیریت کردن عملیات پرداخت تسهیلات و جمع آوری اقساط آن را ندارند یا مایل به رسمیت بخشیدن به این عملیات از طریق بانک میباشند.
حساب قرض الحسنه ویژه به حسابی اطلاق میشود که بانک تحت این عنوان افتتاح و وجوه تودیع شده توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به این حساب را طبق نظر تودیع کننده وجوه و بر اساس شرایطی که به موجب قرارداد عاملیت منعقده فی مابین تودیع کننده و بانک معین میشود، به صورت قرضالحسنه به اشخاص حقیقی و مؤسسات خیریه و عام المنفعه اعطا مینماید.
نحوه افتتاح حساب وام قرض الحسنه ویژه
متقاضی حساب قرض الحسنه ویژه با مراجعه به یکی از شعب بانک ملت ضمن آگاهی از شرایط و ضوابط حساب مذکور پس از تکمیل و تأیید فرم درخواست و قرارداد عاملیت، نسبت به افتتاح حساب اقدام مینماید و این اختیار را به بانک ملت میدهد تا از محل وجوه خود به افرادی که معرفی میکند به میزان موردنظر وام اعطا شود.
شرایط و ضوابط وام قرض الحسنه ویژه
حداقل مبلغ سپردهگذاری برای افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز ویژه ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال میباشد و موجودی حساب نباید از مبلغ مذکور کمتر باشد.
نکته: حداقل مبلغ سپرده گذاری (۲۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال) در حساب مسدود میشود و مازاد بر آن قابل اعطا جهت تسهیلات قرضالحسنه میباشد.
– حداقل مبلغ تسهیلات قرض الحسنه قابل اعطا به هر متقاضی از محل هر حساب قرض الحسنه ویژه ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و مدت بازپرداخت آن حداکثر ۵ سال میباشد.
– اعطای تسهیلات تا سقف یک و نیم میلیارد ریال به هر شخص معرفی شده، از محل وجوه واگذار شده از طریق سپردهگذاری قرضالحسنه ویژه نزد بانک، بلااشکال است.
– افتتاح حساب قرض الحسنه ویژه به صورت حقیقی انفرادی / اشتراکی و حقوقی میسر میباشد.
– درصورت موافقت واگذارنده وجوه، امکان اعطای تسهیلات از محل حساب قرض الحسنه ویژه علاوه بر اشخاص معرفی شده از سوی واگذارنده وجوه به اشخاص معرفی شده از سوی بانک نیز وجود دارد.
– از وجوه واگذار شده به حسابهای قرض الحسنه ویژه همواره معادل مجموع قرض الحسنه هایی که بایستی اعطا شود (بابت معرفی نامههایی که صادر خواهد شد) مسدود و مازاد آن توسط واگذارنده وجوه قابل برداشت میباشد.
– دارنده حساب قرض الحسنه ویژه میتواند به موجب قرارداد عاملیت، نوع و میزان وثایق موردنظر خود را مشخص و از بانک بخواهد که در قبال اعطای قرض الحسنه از این حساب، وثایق مشخص شده را اخذ نماید. در صورتی که نوع و میزان وثایق مورد نظر تعیین نشده باشد، اخذ وثیقه توسط بانک تابع ضوابط دستورالعمل اجرایی قرض الحسنه اعطایی بانک خواهد بود.
– بانک میتواند به موجب قرارداد عاملیت پیگیری وصول اقساط قرض الحسنه های اعطایی و یا در صورت لزوم انجام اقدامات حقوقی مربوط را نیز به عهده بگیرد لیکن در هرحال استرداد وجوه واگذار شده به حساب قرض الحسنه ویژه موکول به بازپرداخت قرض الحسنه های اعطا شده بوده و از این بابت مسؤولیتی متوجه بانک نخواهد بود.
– درصورت لحاظ شدن در قرارداد عاملیت، مبالغ وصولی توسط بانک بابت اقساط قرضالحسنههای اعطا شده طبق نظر واگذارنده وجوه، مجدداً قابل مصرف میباشد.
– بانک بابت خدماتی که در مورد هر یک از حسابهای قرض الحسنه ویژه انجام میدهد، کارمزدی که میزان آن در قرارداد عاملیت فی مابین مشتری و بانک درج خواهد شد اخذ مینماید.
این روزا که اکثر بانک ها از وام قرض الحسنه ۲۳٪ صحبت میکنند، بانک ملی و چندبانک قرض الحسنه در قبال سپرده گذاری شما وام بانکی با کارمزد ۴٪ پرداخت می کنند. برای اطلاع از شرایط وام ۳۰۰ میلیونی با اقساط بلند مدت این ویدیو را ببینید.
معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش سقف وام قرض الحسنه صفر درصد نوسازی بافت فرسوده به ۱۸۵ میلیون تومان خبر داد و گفت: عدم اعمال تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه توسط شهرداری قابل پیگیری از دستگاه قضایی است.
محمد آئینی در نشست خبری با اشاره به اینکه ۲.۷ میلیون بنای ناپایدار در کشور داریم که فاقد هرگونه سازه ای هستند، اظهار کرد: این بناهای ناپایدار و سقف های لرزان برای تخریب نیازی به وقوع زلزله ندارند، با یک ها ،صاعقه و باران شدید فرو می ریزند.
وی با بیان اینکه برای احیای این بافت ها دولت وام ۵۵۰ میلیون تومانی پرداخت می کند. از این رقم سود ۱۸۵ میلیون صفر درصد است، افزود: ۳۰ درصد جمعیت شهرهای کشور ساکن بافتهای ناکارآمد و تاریخی هستند.
وی با یادآوری اینکه بناهای لرزان در ۱۶۷ هزار هکتار بافت شهری قرار دارند، ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه شهرداری ها مکلف هستند پروانه ساختمانی را حداکثر طی ۳ ماه و با تخفیف حداقل ۵۰ درصدی صادر کنند. اگر شهرداریها به این تکلیف قانونی عمل نکنند ترک فعل بوده و از دستگاه قضایی قابل پیگیری است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تمهیدات دولت برای تسریع ساختوساز در بافتهای فرسوده، یادآور شد: تا سال ۱۴۰۰ از وام ساخت ۱۵۰ میلیون تومان با سود صفر درصدی پرداخت می شد که با استفاده از منابع تبصره ۱۸ امسال سقف وام بدون سود به ۱۸۵ میلیون افزایش یافته است.
آئینی بیان کرد: این افزایش عطف به ما سبق نمی شود. یکی دیگر از اقدامات قابل توجه دولت افزایش دوره بازپرداخت وام بدون سود از ۳ سال به ۷ سال است. اتفاقی که یکی از خواستههای مردم ساکن در بافتهای فرسوده بود.
وی همچنین از ارائه معافیت های مالیاتی ویژه و تسهیلات مناطق محروم برای ساکنان ۱۶۷ هزار هکتار بافت ناپایدار شهری خبر داد و گفت: به عنوان مثال اگر صنایع در این مناطق مستقر شوند مانند صنایع دستی، گردشگری مشمول معافیت مالیاتی ۱۰۰ درصدی می شوند.
اگر به دنبال وام قرضالحسنه بدون سود هستید، طرح نسیم بانک آینده مناسب شماست.این طرح بدون سود است و فقط ۴ درصد کارمزد دارد و بازپرداخت آن ۶۰ ماهه خواهد بود.
سقف آن ۳۰۰ میلیون تومان و ضامن رسمی یا اعتبارشغلی آن ضمانت وام خواهد بود. تمام این موارد در صورتی است که دارای