۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵

پلیس ناجی دختر جوان از خودکشی

بازدید:۶۹۱
صد آنلاین | فرمانده انتظامی شهرستان قزوین از نجات جان یک دختر ۱۹ ساله در حال خودکشی توسط ماموران انتظامی این شهرستان خبر داد.
 

به گزارش صد آنلاین ، سرهنگ بیژن خدایی در بیان جزئیات این خبر، اظهار داشت: ساعت 18:35 دقیقه روز گذشته 15 فروردین، در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان مبنی بر حضور دختری جوان بر روی پل عابر پیاده آزادراه قزوین-زنجان روبه‌روی دانشگاه آزاد، بلافاصله ماموران با اعلام فوریت موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

 

 

 

 


وی افزود: ماموران با حضور در محل مشاهده کردند دختر جوان از دکل پل بالا رفته و به صورت مخاطره‌آمیز به سمت اتوبان نشسته که بلافاصله افسر گشت انتظامی با خونسردی و اقدامات روانشناسی به این دختر جوان نزدیک و با جلب اعتماد او، در اقدامی شجاعانه و حالتی نامتعادل اقدام به گرفتن دختر جوان کرده و به همراه عوامل امدادی وی را از منطقه خطر دور کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قزوین، گفت: پس از نجات جان این دختر جوان توسط ماموران پلیس، بلافاصله موضوع با مقام قضایی در میان گذاشته شد و دختر جوان در گفت‌وگو با روانشناسان، انگیزه خود را از این اقدام سوءاستفاده فردی کلاهبردار از عکس‌های شخصی وی در فضای مجازی و درخواست مبالغ هنگفت اعلام کرد.

خدایی در پایان ضمن توصیه به شهروندان برای عدم انتشار تصاویر شخصی‌شان در فضای مجازی، خاطرنشان کرد: سوءاستفاده از فیلم و عکس‌های خصوصی در شبکه‌های اجتماعی یکی از شایع‌ترین جرائم حوزه فضای مجازی است، بنابراین هرگونه مزاحمت و انتشار تصاویر خصوصی و خانوادگی افراد در فضای سایبری برابر قانون جرائم رایانه‌ای جرم محسوب شده و قانون‌گذار برای آن مجازات تعیین کرده است.

4661/ی

 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها