به گزارش صد آنلاین ، روزنامه عبری زبان یسرائیل هیوم به نقل از یک افسر عالیرتبه سرویس اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی (امان) خبر داد، این نگرانی در میان محافل امنیتی اسرائیل وجود دارد که حماس موفق شده است اطلاعات بسیار حساسی از ارتش اسرائیل در اختیار داشته باشد چون در روز 7 اکتبر زمانی که (گردانهای عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین) حماس عملیات خود را انجام داد، به طور کامل از اهداف و موقعیتهای بسیار حساس ارتش اسرائیل مطلع بود و همین امر نشان میدهد که این سازمان نیز جاسوسهایی برای خود در ساختار ارتش اسرائیل داشته و اسرار محرمانهای از داخل ارتش را در اختیار دارد.
آرییل کاهانا نویسنده این گزارش در ادامه آن نوشت: این افسر عالیرتبه امان معتقد است با توجه به اطلاعاتی که بعد از 7 اکتبر جمع آوری شده است، نگرانی نسبت به انجام عملیات عمیق جاسوسی در ساختار ارتش اسرائیل پیش از وقوع جنگ 7 اکتبر توسط حماس وجود دارد.
به گفته وی، کمیته حقیقت یاب باید این پرسش را مد نظر خود قرار دهد که حماس این همه اطلاعات از عمق مرکز حساس و سری ما را چگونه به دست آورده و چگونه از آنچه که در سریترین پایگاههای ارتش اسرائیل رخ میداد مطلع بوده است.
یسرائیل هیوم در ادامه هم نوشت: سخنان این فسر بعد از افشای دستگیری دو عربهای 1948 در منطقه شمال (فلسطین اشغالی) که تلاش کردند اطلاعاتی را به حماس برسانند و نیز کشف مقر سرورهای مرکزی حماس در غزه صورت میگیرد.
رسانه عبری زبان به نقل از این افسر عالیرتبه اطلاعاتی که نامش را فاش نکرد افزود: مجریان عملیات روز 7 اکتبر، اطلاعات دقیقی در رابطه با حساسترین مراکز ارتش اسرائیل در اختیار داشتند، آنها وارد موقعیتهای بسیار حساسی شدند که حتی بقیه یگانهای ارتش نیز از وجود آنها مطلع نبودند، ما در حال حاضر به دنبال تحقیق در رابطه با این امر هستیم که چگونه این اطلاعات به دست آنها رسیده است، چون فرماندهان ارتش اسرائیل هم حق ندارند، در مورد جزئیات این مراکز حتی با دوستان خود هم سخن بگویند.
او اعتراف کرد، این یک شکست اطلاعاتی مضاعف برای سرویس اطلاعات و امنیت عمومی اسرائیل شاباک است که مسئولیت هر دو بخش جمع آوری اطلاعات و جلوگیری از افشای اطلاعات را عهده دار است.
قرار بود شاباک اطلاعاتی در رابطه با برنامههای حماس جمع آوری کند که کاملا مشخص شد که در این کار با شکست مواجه شده است با این حال شاباک مسئول ضد جاسوسی هم هست، این به آن معنی است که باید مانع از دستیابی دشمن به اطلاعاتی از داخل اسرائیل باشد که در این کار هم ناکام ماند.
چون ما هماکنون میدانیم که حماس اطلاعات بی شماری از ما در اختیار داشت، این اطلاعات فراتر از اطلاعاتی است که میشود از طریق رصد یا هواپیمای بدون سرنشین به دست آورد.
این به آن معنی است که شک و تردیدهای جدی در مورد وجود عملیات جاسوسی گسترده در این نقاط و علیه مراکز حساس اسرائیل وجود دارد، اما هنوز هم نمیدانیم که حماس چگونه موفق به انجام چنین کاری شده است.
احتمال اینکه یک طرف و گروه دیگر به حماس در این امر کمک کرده باشد هم وجود دارد، این مسئله بسیار حایز اهمیت است و هرگز نباید نادیده گرفته شود، باید بخشی از تحقیقات بعد از پایان جنگ به این مسئله اختصاص پیدا کند.
4561/ب