۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۶

مرگ تلخ ۴ نفر در گناوه

بازدید:۷۰۸
صد آنلاین | فرمانده پلیس راه گناوه گفت: چهار سانحه تصادف در محورهای مواصلاتی این شهرستان، چهار فوتی و سه مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش صد آنلاین  ، به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرگرد سید موسی مهدیان فرمانده پلیس راه گناوه گفت: چهار سانحه تصادف در محورهای مواصلاتی این شهرستان، چهار فوتی و سه مصدوم بر جای گذاشت که یکی از این حوادث شامگاه پنجشنبه در محدوده جاده روستای" محمدصالحی " این شهرستان بین یک دستگاه پژو ۴۰۵ و موتورسیکلت رخ داد که یکی از راکبان در صحنه فوت و همراه آن با حالت وخیم به بیمارستان اعزام شد.

 

 

 

 


وی افزود: در حادثه دیگر، بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون و یک دستگاه تاکسی (پژو) در بزرگراه گناوه به دیلم حدفاصل روستای " چاهک " یک نفر فوت و ۲ نفر مصدوم شدند.

فرمانده پلیس راه گناوه تصریح کرد: در تصادف دیگری که بین یک دستگاه پژو پارس و ۴۰۵ در محور جاده ساحلی گناوه به بندر " ریگ " در محدوده روستای" گشویی " رخ داد، سرنشین پارس فوت کرد.

وی افزود: سانحه تصادف در بزرگراه گناوه به دشتستان در محدوده پل روستای" چهار روستایی" بین یک دستگاه پژو ۴۰۵ و وانت ال ۹۰ یک نفر فوت کرد.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها