۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۶:۴۹

برگزاری ۶۰ پنل تخصصی در نوزدهمین کنفرانس مهندسی حمل‌ونقل/وقت زیاد از مردم در ترافیک تلف می‌شود

بازدید:۱۷۰
صد آنلاین | مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در کنفرانس مهندسی حمل‌ونقل و ترافیک ۷۴۰ مقاله دریافت، ۶۰ پنل تخصصی و ۶ نشست جانبی برگزار شد.

به گزارش صد آنلاین ، مجتبی شفیعی در گفت‌وگو با  شهر گفت: طی دو روز اخیر نوزدهمین ‌کنفرانس مهندسی حمل‌ونقل و ترافیک با حضور ۲۵۰۰ نفر از متخصصین حوزه ترافیک با نگاه مدیریت شهری برگزار شد.

 

شفیعی عنوان کرد: هدف از برگزاری این کنفرانس استفاده از نظرات تخصصی در حوزه اجرایی و تجارب جهانی در زمینه مدیریت شهری و ترافیک است چرا که باید مستمرا از آخرین دستاوردهای تحقیقاتی استفاده کنیم.

 

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران با بیان اینکه معضل ترافیک امروز مهمترین دغدغه شهروندی در کلانشهرهای دنیاست، افزود: برخی شهرها با توسعه حمل‌ونقل عمومی و استفاده از حمل‌ونقل پاک مانند دوچرخه سواری و هوشمند سازی به نحوی شهر را برای زیست انسان مناسب کردند.

 

وی با ذکر این نکته که وقت زیادی از مردم در ترافیک تلف می‌شود و ما باید سعی کنیم از آخرین ابتکارات ملی و جهانی برای حل این معضل استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: در این کنفرانس ۷۴۰ مقاله دریافت و ۶۰ پنل تخصصی برگزار شد. همچنین ۶ نشست جانبی در حاشیه کنفرانس برگزار شد. 

 

شفیعی گفت: امیدوار هستیم نتایج این تحقیقات صورت گرفته باعث شود بخشی از مشکلات ترافیک کاهش پیدا کند. همچنین، به دنبال بین‌المللی بودن این کنفرانس تعدادی از مقالات از کشورهای مختلف دنیا ارسال شد. دو صاحب نظر به صورت حضوری و تعدادی به شکل برخط در نشست‌ها همراه ما بودند. مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران در پایان گفت: امیدواریم تا با محلی کردن تجارب خارجی بخشی از مشکلات ترافیکی در سطح کلانشهر تهران را حل کنیم. انتهای پیام 

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها