۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۰

هشدار مقاومت عراق درباره هر گونه حمله احتمالی به یمن

بازدید:۵۳۷
در پی انتشار گزارش‌هایی از قصد آمریکا و انگلیس برای انجام حملات هوایی محدود علیه یمن مقاومت عراق به آمریکا هشدار داد.

 در پی انتشار گزارش‌هایی از قصد آمریکا و انگلیس برای حمله به یمن مقاومت آمریکا در بیانیه‌ای هشدار داد در صورت حمله به یمن، مقاومت با تمام قوا به پایگاه‌های آمریکا حمله خواهد کرد. 

 


دو رسانه غربی شامگاه پنجشنبه مدعی شده‌اند آمریکا و انگلیس درحال برنامه‌ریزی برای حمله به مواضع انصارالله یمن هستند. 

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال مدعی شده که احتمال دارد آمریکا سایت‌های شلیک موشک یمنی‌ها را هدف قرار دهد. 

طبق ادعای این روزنامه، دیپلمات‌های غربی به مقام‌های صنعت کشتی‌رانی گفته‌اند الحدیده و حجه هدف حمله قرار خواهند گرفت. 

روزنامه انگلیسی تایمز هم مدعی شد که دولت انگلیس هم جلسه‌ای برای رایزنی درباره این موضوع برگزار کرده است. 

تایمز مدعی شده انتظار می‌رود ائتلاف آمریکا پایگاه‌های انصارالله را هدف حمله قرار دهد. 

 

 

این روزنامه همچنین نوشته که وزارت خارجه انگلیس نگران است که اوضاع از کنترل خارج شود به همین جهت هر گونه اقدام علیه انصارالله احتمالاً محدود خواهد بود. 

وزنامه تایمز گزارش داده که دولت انگلیس به مدت چندین روز در خصوص جلوگیری از تشدید تنش‌ها به جنگ تمام‌عیار در صورت حمله به یمن رایزنی کرده است. 

این روزنامه نوشته ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس مجوز انجام حملات هوایی در یمن را صادر کرده و حملات محدود خواهند بود. 

شبکه المیادین هم به نقل از رسانه‌های اسرائیل گزارش داد که تل‌آویو سطح هشدار پدافند هوایی را افزایش داده است. 

المیادین همچنین به نقل از رسانه‌های اسرائیلی نوشته هواپیماهای اطلاعاتی و نظامی ائتلاف بین‌المللی از پایگاه‌هایشان در کشورهای خلیج فارس به سمت یمن و خلیج عدن به پرواز درآمده‌اند. 

21111ص

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها