۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۵:۵۶

دستگیری اعضای باند مسلح شرارت در شاهرود

بازدید:۱۰۹۹
صد آنلاین | فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود از دستگیری سه شرور سابقه‌دار مسلح که با اقدامات مجرمانه خود باعث اخلال در نظم و امنیت عمومی شده بودند، خبر داد.

به گزارش صد آنلاین ، علیرضا شائینی، فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود گفت: در پی اقدامات مجرمانه سه شرور سابقه‌دار در شهر و ایجاد مزاحمت برای شهروندان، تیمی از مأموران انتظامی کلانتری ۱۳ البرز برای شناسایی و دستگیری آن‌ها وارد عمل شدند.

 

 

 

 


وی افزود: مأموران پلیس پس از اقدامات فنی پلیسی و اطلاعاتی از حضور و تردد این سه شرور تحت تعقیب در حاشیه شهر مطلع شدند و در عملیاتی ضربتی، متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

به گفته فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود، به همراه متهمان ۲ قبضه سلاح شکاری به همراه سلاح‌های سرد و ۳۰ عدد فشنگ کشف و ضبط شد.

شائینی تصریح کرد: ازجمله اقدامات مجرمانه این شروران سابقه‌دار، می‌توان به چندین مورد اخلال در نظم عمومی از طریق تیراندازی، درگیری‌های خیابانی، زورگیری با انگیزه اختلاف قبلی درگیری با پلیس و شهروندان اشاره کرد که با نیت قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت انجام داده‌اند.

4561/ب

 

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها