به گزارش صد آنلاین ، دو روز پیش گروهی از مردان جوان نیمه عریان در هوای سرد پائیزی با چشمانی بسته و دستانی گره زده از پشت در ستونها و ردیفهای پشت سر هم در خیابانهای ویران، گردانده شدند. شلیک مسلسل در کنار گوش این اسیران فضای رعب و وحشت یک روز پائیزی را برای آنان رقم زد و انتشار تصاویری از این رویداد یادآور جنایت داعش در پایگاه هوایی اسپایکر عراق بود، هرچند این اسرا در عراق نبودند،
بلکه غیرنظامیان فلسطینی بودند که روز پنجشنبه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی به اسارت درآمده بودند. همان رژیمی که اروپا و آمریکا آن را نمونه ایده آل دموکراسی در خاورمیانه میخوانند، این روزها در غزه با کپی برداری از گروه تروریستی داعش در حال جنایت است. یورش به خانههایی در بیت لاهیا واقع در شمال غزه و آتش زدن آنها، اسارات مردان غیرنظامی به صورت نیمه عریان و حمله به مدارس آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل در شمال غزه برای بازداشت گسترده خبرنگاران، پزشکان، شخصیتهای آکادمیک و افراد سالخورده در مراکز اسکان آوارگان همان رفتاری است که گروه تروریستی داعش در ابتدای ابراز وجود خود در موصل عراق و سپس سوریه داشت. جنایت در بیت لاهیا با فاصله زمانی ۹ ساله از جنایت داعش در اسپایکر عراق صورت گرفت، اما روش در هر دو جنایت یکی است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، دو روز بعد از عملیات طوفان الاقصی، حماس را به داعش تشبیه کرد و این در حالی است که توحش بی سابقه اسرائیل، جنایتهای داعش را تداعی می کند که در ادامه بخشی از این مشابهتها را مورد بررسی قرار دادهایم.
آمار بالای شهدای غیرنظامی فلسطینی در باریکه غزه که اکنون با احتساب مفقود شدگان به بیش از ۲۰ هزار نفر رسیده است، بارزترین وجه اشتراک رفتاری داعش و رژیم صهیونیستی است. همان گونه که گروه تروریستی داعش در حملات خود به شهرها حتی از زنان و کودکان چند ماهه نیز نمی گذشت، رژیم صهیونیستی نیز در بمباران غزه هزاران زن و کودک را به شهادت رسانده است. مرکز اطلاع رسانی فلسطین اعلام کرده است که از آغاز جنگ تاکنون حدود ۷۵ درصد قربانیان جنگ در غزه زن و کودک بودند.
حمله به اماکن غیرنظامی مانند مدارس، خانهها و بویژه مساجد هم از سوی گروه تروریستی داعش و رژیم صهیونیستی صورت گرفته است. صحنه تخریب مسجد «الامین محمد»، در حمله جنگندههای صهیونیستی به شهر خان یونس یادآور تخریب فاجعه بار مسجد تاریخی موصل بود که توسط گروه تروریستی داعش صورت گرفت. براساس گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، براثر حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تا کنون ۱۸۱ مسجد بمباران شده و در این میان ۹۳ مسجد کاملا تخریب شدهاند. همچنین تاکنون ۲۵۰ هزار واحد مسکونی بمباران شده و خسارت دیده و ۵۰ هزار واحد مسکونی هم به طور کامل تخریب شده است.
ایجاد فضای رعب و وحشت پیش از آغاز جنگ از دیگر رفتارهای مشابه گروه تروریستی داعش و رژیم صهیونیستی به شمار میرود. «ابوبکر بغدادی»، رئیس معدوم گروه داعش پیش از حمله به موصل با انتشار بیانیهای که در آن ادعای اعدام خیابانی مخالفانش را مطرح کرد، فضای وحشت را حاکم کرد و «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز پیش از آغاز حمله به غزه ادعا کرد که باریکه غزه را به پارکینگ (فضای صاف شده و خالی) تبدیل می کند؛ ادعایی که اکنون بسیاری از کارشناسان داخلی تل آویو نیز به پوچ بودن آن و عدم امکان شکست گروههای مقاومت فلسطینی اذعان کردهاند.
با وجود آن که رژیم صهیونیستی گروه حماس را به بدرفتاری با اسرای اسرائیلی متهم کرده، اما تاکنون هیچ سند و مدرکی از شکنجه و یا آزار جسمی اسرای در بند حماس منتشر نشده، این در حالی است که برخی اسرای فلسطینی روایتهای تکان دهندهای از شکنجه توسط نظامیان صهیونیست در زندان را اعلام کردهاند. «یاسمین شعبان»، اسیر آزاد شده فلسطینی به نیوعرب گفته است که صهیونیستها بعد از طوفان الاقصی، اسرا را منزوی کردند و تا میتوانستند ما را کتک زدند و من نیز کتک خوردم که آثار جراحات در بدنم بسیار زیاد است. این جدای از شکنجههای روحی سنگین است که اسرائیل در مورد اسرا اعمال می کرد. گروه تروریستی داعش نیز برای شکنجه به روش شبح، اسیران را چند روز بر روی چارچوب یا سقف آویزان می کرد. آنها علاوه بر این، اسرای محکوم به اعدام را پیش از مرگ، به شدت شکنجه می کردند.
یک وجه اشتراک دیگر میان رژیم صهیونیستی و گروه تروریستی داعش، رفتارهای غیرانسانی هر دو با زنان است. گزارشهای مشابهی از بدرفتاری رژیم صهیونیستی با اسرای فلسطینی زن منتشر شده است. سازمان عفو بین الملل در گزارشی بازجویی «ختام سعافین»، زن فلسطینی را پس از اسارت به طور عریان و بدون لباس تائید کرده و آن را نمونه بارز رفتار جنسیت زده نظامیان صهیونیستی عنوان کرده است. سعافین پس از آزادی از زندان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در زندان عوفر او را بدون لباس داخل قفسی حبس کرده و دست و پای او را نیز بسته اند و یکی از نظامیان گفته که عکس های برهنه او را در فیسبوک منتشر خواهد کرد. سازمان عفو بین الملل همچنین در چند گزارش خواستار رسیدگی پیرامون تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه اسرای زن در زندانهای اسرائیل شده است. گروه تروریستی داعش نیز در حملات خود پس از کشتن مردان، زنان را به عنوان کنیز جنسی به اسارت میگرفت و جنایت علیه زنان ایزدی نمونه بارز جنایت داعش است. تلویزیون العربیه نقل قولی از یک عضو داعش منتشر کرده که او در آن گفته است به بیش از ۲۰۰ زن ایزدی تجاوز کردم.
روزنامه السفیر لبنان چند سال پیش در گزارشی شباهت داعش و رژیم صهیونیستی را در روند شکل گیری مشابه آنان دانست. براساس این گزارش، تاسیس رژیم صهیونیستی در ابتدای دهه ۱۹۴۰ با پیشروی تدریجی گروههای شبه نظامی صهیونیست از طریق کشتار سازمان یافته، ویران کردن روستاها و شهرهای فلسطینی و کوچ دادن اجباری فلسطینی ها از خانه و کاشانه خود صورت گرفت و این همان روشی است که داعش نیز در عراق و سوریه بکار گرفت. براین اساس هم داعش و هم رژیم صهیونیستی در روند توسعه زمینی خود روندی اشغالگرانه را در پیش گرفتند و از این نظر روند تاسیس هر دو یکسان است.
با این که صهیونیستها از نظر عقیدتی متفاوت از گروه تروریستی داعش هستند، اما نگاه ایدئولوژیک هر دو یکی است، چون هر دو طرف همه ادیان و مذاهب غیر از خود را ناحق دانسته و حق زندگی برای غیرخود قائل نیستند. از این روست که هم داعش و هم اسرائیل کشتارها را با توجه به عقیده نابودی غیرخودی دنبال میکنند و از این کشتارها هم ابایی ندارند. در واقع اعتقادات صهیونیسم و داعش در زمره مکاتب فاشیستی دسته بندی میشوند. نژاد پرستی، ربودن افراد، کوچ دادن اجباری و کشتار عمدی روشهای مشابهی است که صهیونیستها و داعشیها به صورت یکسان بکار می گیرند.