به گزارش صد آنلاین ، سیامک رضوان، رئیس شبکه دامپزشکی نطنز در نطنز اظهار کرد: با اعلام این خبر گفت: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی این شبکه در راستای تأمین امنیت و ایمنی غذایی جامعه، در هشتماهه سال جاری، با ۲ هزار و ۳۶۵ مورد بازرسی و نظارت بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح شهرستان نطنز، مقدار بیش از ۹۰۰ کیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و ناسالم کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج کردند
وی افزود: این فراوردهها شامل گوشت مرغ، گوشت ماهی، گوشت قرمز و میگو بوده است که در بازدید بازرسان یا تاریخمصرف آن گذشته و یا گوشت ازنظر ظاهری قابلمصرف نبوده است.
رضوان خاطرنشان کرد: در همین راستا برای شش مرکز متخلف پرونده تخلف تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شد.
رئیس شبکه دامپزشکی نطنز اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضهشده به شهروندان را از اهداف اصلی شبکه دامپزشکی عنوان کرد و گفت: فرآوردههای خام دامی در تمام مراحل تولید، نگهداری، توزیع و عرضه توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازرسی بهداشتی قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در موضع کشتار روزانه در کشتارگاه نظارت ویژه و جدی میشود و مسؤول فنی و بهداشتی دامپزشکی قبل از کشتار، دام را مورد معاینه قرار میدهد و مجدد بعد از کشتار هم این کار را انجام میدهد و پسازآن مهر سلامت زده میشود و گوشت بهپیش سرد منتقل و بعد از ۲۴ ساعت برای مصرف به بازار ارسال میشود.
وی در پایان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در خصوص فرآوردههای خام دامی مراتب را از طریق شماره تلفنهای ۱۵۱۲ و ۵۴۲۲۲۰۹۴ اطلاع دهند.
4461/ی