۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۱

کشف و ضبط ۲ بهله پرنده شاهین قاچاق در « هلیلان »

بازدید:۳۶۱
صد آنلاین | مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام گفت: ۲ بهله پرنده شاهین هنگام قاچاق توسط افراد سودجو در شهرستان هلیلان کشف و ضبط شد.

به گزارش صد آنلاین ، علیرضا محمدی مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام، صبح چهارشنبه ۱۵ آذرماه در ایلام گفت: نیروهای یگان حفاظت محیط زیست و نیروی انتظامی هلیلان واقع در مسیر ایست و بازرسی پل سیمره موفق شدند در حین بازرسی مسافرین از ۲ متخلف، تعداد ۲ بهله شاهین را کشف و ضبط کنند.

 

 

 


وی افزود: متخلفین قصد انتقال پرندگان را به سمت جنوب کشور و در نهایت قاچاق و خروج آنها از ایران را داشتند. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام ادامه داد: با توجه به اینکه این پرندگان از نظر حفاظتی جزء گونه‌های در خطر انقراض هستند، جریمه ضرر و زیان وارده به محیط زیست در قبال زنده‌گیری این ۲ بهله شاهین معادل ۴۰۰ میلیون تومان تعیین شده است که پس از پیگیری‌های قضائی متخلفین موظف به پرداخت آن هستند.

این مقام مسئول تصریح کرد: پرونده متخلفین جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی هلیلان داده شد.

4461/ی

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها