۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۲

انفجار کپسول سی.ان.جی چهار نفر را در مشهد روانه بیمارستان کرد

بازدید:۴۵۹
جانشین فرمانده انتظامی مشهد گفت: انفجار کپسول گاز سی.ان.جی یک دستگاه پژوپارس در مشهد، چهار نفر را مصدوم و روانه بیمارستان کرد.

سرهنگ عباسعلی دهقانی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر انفجار کپسول گاز سی.ان.جی یک دستگاه خودرو در خیابان حر، مأموران انتظامی به همراه نیروهای امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

  • وی اضافه کرد: با حضور مأموران کلانتری شهید باهنر در محل و در بررسی‌های اولیه مشخص شد یک دستگاه خودرو پژوپارس به علت نامعلومی طعمه حریق شده و کپسول سی.ان.جی آن منفجرشده است.

 دهقانی با بیان اینکه در این حادثه چهار سرنشین خودرو مصدوم و توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند که وضعیت عمومی آن‌ها رضایت‌بخش اعلام‌شده است، تصریح کرد: علت دقیق این حادثه توسط کارشناسان آتش‌نشانی در دست بررسی است.

 

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها