آخرین اخبار
۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
بازدید:۳۴۳
صد آنلاین | برای آگاهی بیشتر از حقایق پشت پرده کنسروها از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید.
کد خبر : ۴۸۸۷۰

یک مخترع فرانسوی به اسم نیکولاس آپرت، 200 سال پیش فرآیند موثر و کارآمد کنسرواسیون را اختراع کرد که باعث می‌شود مواد غذایی بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و افزودنی برای مدت زمان طولانی‌تری سالم و قابل مصرف بمانند. امروزه نیز شرکت طبیعت با بهره‌گیری از فرآیند کنسرواسیون، کنسروهای ماهی تون، کنسروهای لوبیا چیتی، کنسروهای لوبیا چیتی با قارچ و کنسروهای خوراک بادمجان خوشمزه‌ای را تولید می‌کند که نه تنها فاقد هرگونه مواد نگهدارنده هستند بلکه منبع غنی پروتئین و ویتامین بوده، برای حفظ سلامت کودکان بسیار مفیدند و از بروز بیماری‌های خطرناک جلوگیری می‌کنند.

 

 


این درحالی است که اغلب پدر و مادرها از تغذیه کنسرو به کودکانشان جلوگیری می‌کنند، زیرا بر این باورند که کنسروها حاوی مواد نگهدارنده هستند! حقیقت این است که کنسروها بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده ای تولید می شوند و کنسرو ماهی و کنسرو لوبیا برای نمونه، منبع غنی پروتئین می‌باشند.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها