۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۳
بازدید:۶۹۹
صد آنلاین | بازرس کل کردستان گفت: حکم محکومیت 60 نفر از مدیران و کارکنان صادر و منجر به اخراج، انفصال از خدمت، بازخرید، کسر از حقوق و مزایا و ممنوعیت از انتصاب پست‌های حساس و مدیریتی در استان شده است.
کد خبر : ۴۶۴۵۳

به گزارش صد آنلاین ،  عیسی هواسی عصر امروز در نشست با خبرنگاران رسانه‌ها در سنندج، رسانه را یکی از بازوان نظارتی در سیستم اداری دانست و اظهار کرد: شفاف‌سازی و مطالبه‌گری و انعکاس به موقع مشکلات و از سوی دیگر اطلاع‌رسانی اقدامات و خدمات نظام می‌تواند به تحکیم نظام و جهاد تبیین کمک کند.

 

 

 

 


مدیرکل بازرسی کردستان افزود: رهبری در دیدارهایی که با مسوولین عالی قوه قضائیه و سازمان بازرسی داشته‌اند همواره فرموده‌اند خدمات دستگاه قضا به مردم اطلاع‌رسانی شود.

هواسی افزود: در کردستان 700 محیط بازرسی داریم که باید توسط 35 بازرس تمام وقت مورد بازرسی قرار گیرند.

وی خاطرنسان کرد: سال گذشته 213 گلوگاه فساد توسط سازمان بازرسی کل کشور شناسایی و به مجموعه دولت ابلاغ شده است.

هواسی اذعان داشت: مبارزه با فساد باید از منشا فساد شروع شود، برای مثال چرا باید با وجود تشکیلات درون سازمانی مانند شهرداری‌ها، کمیسیون ماده صد، شوراها، دستگاه‌های نظارتی و غیره، ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر وجود داشته باشد؟

مدیرکل بازرسی کردستان گفت: باید هزینه‌های ساخت و ساز غیرمجاز را بالا ببریم هر چند در حال حاضر شورای شهرها تعرفه‌ها را بالا برده‌اند و انگیزه برای ساخت و سازهای غیرمجاز پایین آمده اما بازهم نیاز به کارهای ویژه و اساسی وجود دارد.

هواسی افزود: بازرسی های متعددی در سال جاری در حوزه های مختلف انجام شده که نتیجه آن 149 گزارش اصلاحی و 30 گزارش اختصاصی بوده است.

وی با بیان اینکه جاهایی که حقوق بیت‌المال در خطر بوده افراد را به هیئت‌های تخلف‌های اداری فرستاده‌ایم، عنوان کرد: در حوزه تشریفات گمرکی، برخورد با تغییر کاربری های زراعی و باغی، تنظیم بازار در کالاهای اساسی، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در بحث طرح های مربوط به مسکن و ...ورود پیدا کرده‌ایم.

به گفته وی، در 6 ماهه اول امسال سازمان بازرسی برنامه‌های کلان‌محور را ابلاغ و ما در استان 18 برنامه تدوین کردیم که حدود 50 درصد آن اجرایی شده است.

مدیرکل بازرسی کردستان از ورود بازرسی استان به انتصابات در ادارات هم خبر داد و گفت: در 6 ماهه امسال در حوزه اثربخشی‌های مالی 7 هزار و 145 میلیارد تومان شامل جلوگیری از تضییع حقوق بیت‌المال، جلوگیری از تحمیل هزینه‌های مازاد بر مردم و شناسایی و پیگیری و جلوگیری از زمین‌خواری و غیره انجام شده است.

وی با بیان اینکه در بازه زمانی یاد شده از زمین‌خواری 92 هزار و 800 متر مربع اراضی شهری و 544 هکتار از اراضی ملی جلوگیری شده است، عنوان کرد: ممانعت از تحقق ویژه‌خواری و بروز رانت به مبلغ 3 هزار میلیارد با جلوگیری از تغییر کاربری در یکی از شهرهای استان انجام شده است.

هواسی اضافه کرد: جلوگیری از فروش یکی از املاک دولتی به ارزش ریالی 300 میلیارد تومان در یکی از شهرستا‌ ها دیگر اقدام انجام شده در 6 ماهه اول امسال توسط سازمان بازرسی بوده است.

وی در ادامه به موضوع پروژه‌های عمرانی هم اشاره کرد و افزود: در همین سرفصل با ورود بازرسی استان 28 میلیارد تومان صورت وضعیت قطعی را کاهش داده‌ایم.

مدیرکل بازرسی کردستان اضافه کرد: 260 دادنامه که دستگاه‌ها در فرصت زمان داده شده برای اعتراض اقدام نکرده اند در سطح استان شناسایی شده است.

وی عنوان کرد: یکی از اقدامات جدی سازمان بازرسی، شناسایی تصرف غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه قشلاق سنندج با همکاری دادستان به مساحت 44.3 هکتار بوده و در سرفصل وصول مطالبات حقوقی معادن به میزان یک هزار و 200 میلیارد تومان اقدام شده است.

وی در ادامه گفت: از عملکرد بانک‌های استان به صورت کامل راضی نیستیم تکالیف متعددی در حوزه جوانی جمعیت و غیره برای بانک‌ها تعریف شده که خیلی از آنها یا اجرا نمی‌شود و یا ناقص اجرا می‌شود.

هواسی عنوان کرد: از این تریبون اعلام می‌کنم هرکس نسبت به تکالیف جوانی جمعیت به ویژه تسهیلات معترض است، شکایت آنها به صورت ویژه پیگیری خواهد شد.

وی گفت: در حوزه مالیات 72 میلیارد تومان مطالبات مالیاتی داشتیم که تعیین تکلیف شده است همچنین پیگیری و الزام صدور حکم 4 هزار و 200 پرونده بوده است.

مدیرکل بازرسی کردستان اضافه کرد: در سرفصل نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی متولی امنیت و سلامت غذایی با ورود به مشکلات صنفی و معیشتی کارکنان دستگاه‌ها و تعاونی‌ها و برگزاری جلسات و عندالزوم تشکیل پرونده‌های بازرسی، حمایت از تولید دانش‌بنیان و واحدهای تولیدی مشکلات 9 شرکت دانش‌بنیان و 8 شرکت تولیدی پیگیری و منجر به رفع موانع و بازگشت به چرخه تولید شده است.

وی در پاسخ به خبرنگار فارس در مورد رسیدگی به تخلفات اداری، انتظامی و انضباطی هم گریزی زد و گفت: این مهم منجر به محکومیت 60 نفر از متهمان شده که موجب اخراج، انفصال از خدمت، بازخریدی، کسر از حقوق و مزایا و ممنوعیت از انتصاب پست‌های حساس و مدیریتی در استان در سال گذشته شده است.

به گفته وی، حکم محکومیت 30 نفر از مدیران و کارکنان و شهرداران قطعی شده است که شامل 6 نفر محکومیت دادگاه و 23 نفر محکومیت قطعی در دادگاه تجدیدنظر بوده است.

به گفته وی، 52 نفر از کارکنان و مدیران دستگاه‌های اجرایی محکوم به انفصال از خدمت، کسر حقوق و مزایا، بازخرید، محرومیت از کار کارشناسی شده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر سوال خبرنگار فارس در مورد اقدامات انجام گرفته در مورد اراضی مازاد ادارات و ضرورت اختصاص آن به نهضت ملی مسکن هم گفت: با بازرسی‌های انجام شده در شهر سنندج در مجموع بیش از 550 هکتار از اراضی مازاد در شهر سنندج شناسایی به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.

هواسی افزود: برخی از این دستگاه‌ها به بهانه‌های مختلف از واگذاری زمین امتناع می‌کنند برای مثال دانشگاه علوم پزشکی 140 هکتار اراضی مازاد دارد که به بهانه‌های متعدد حاضر به واگذاری آن نیست.

وی خاطرنشان کرد: برخی از مسوولان در این زمینه حساسیت به خرج می‌دهند مثل اینکه ملک پدری‌شان است که انتظار داریم استاندار به این قضیه ورود کند.

 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها