جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
تا قبل از مصرف نشورید چون رطوبت میتونه باعث پوسیدگی زودتر سبزیجات بشه. تا قبل از مصرف در یک کیسه زیپدار یا یک کیسه کاملا بسته بذارید.
قبل از گذاشتن سبزیجات خرد شده در ظرف، حتما با دستمال تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. میتونید یک لایه دستمال کاغذی ته ظرف بذارید تا رطوبت اضافی رو بگیره.
بعضی سبزیجات مثل گوجهفرنگی، آووکادو و موز گاز اتیلن آزاد میکنند، اینها رو جدا از سبزیجاتی مثل کلم بروکلی و هویج نگهداری کنید تا خراب نشن.
اگر ظروفی دارید که برای نگهداری سبزیجات خرد شده خوب بسته میشن و هوای اضافی واردشون نمیشه، میتونید سبزیجات رو داخل اونها بریزید، حتما به ظروف برچسب بزنید و تاریخ گذاشتن در فریزر رو بنویسید تا همیشه از تازه بودن سبزیجاتتون مطمئن باشید.
منبع: تبیان