آخرین اخبار
۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
بازدید:۲۱۱
صد آنلاین | برای اینکه سبزیجاتی که تهیه می‌کنید، دیرتر خراب شوند و از طرفی در چند روزی که آن‌ها را دارید، تازه باشند، از راه‌هایی که در ادامه به آن‌ها اشاره کردیم می‌توانید استفاده کنید.
کد خبر : ۴۵۹۵۳

نَشُستن

 

تا قبل از مصرف نشورید چون رطوبت می‌تونه باعث پوسیدگی زودتر سبزیجات بشه. تا قبل از مصرف در یک کیسه زیپ‌دار یا یک کیسه کاملا بسته بذارید.

 

خشک کردن


قبل از گذاشتن سبزیجات خرد شده در ظرف، حتما با دستمال تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. می‌تونید یک لایه دستمال کاغذی ته ظرف بذارید تا رطوبت اضافی رو بگیره.

 

جدا کنید


بعضی سبزیجات مثل گوجه‌فرنگی، آووکادو و موز گاز اتیلن آزاد می‌کنند، این‌ها رو جدا از سبزیجاتی مثل کلم بروکلی و هویج نگهداری کنید تا خراب نشن.

 

ظرف‌های دربسته


اگر ظروفی دارید که برای نگهداری سبزیجات خرد شده خوب بسته می‌شن و هوای اضافی واردشون نمی‌شه، می‌تونید سبزیجات رو داخل اون‌ها بریزید، حتما به ظروف برچسب بزنید و تاریخ گذاشتن در فریزر رو بنویسید تا همیشه از تازه بودن سبزیجاتتون مطمئن باشید.

منبع: تبیان

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها