۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۴:۴۲

کشف ۴۰ قبضه سلاح جنگی در « دهلران »

بازدید:۶۳۰
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دهلران گفت: با دستورات مقام قضایی و اقدامات اداره اطلاعات این شهرستان، ۴۰ قبضه سلاح جنگی از نوع کلت کمری کشف شد.

بهنام تیرافکن دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دهلران، بامداد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: با دستورات مقام قضایی و اقدام اطلاعاتی عملیاتی سربازان گمنام امام زمان ( عج ) در اداره اطلاعات شهرستان دهلران ۴۰ قبضه سلاح جنگی از نوع کلت کمری کشف شد.

 

 


وی افزود: ضمن قدردانی از مجاهدت های سربازان گمنام امام زمان ( عج ) اعلام می نمایم همان‌گونه که پیشتر اعلام و در عمل ثابت شده است قاچاق سلاح و مهمات خط قرمز دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی و انتظامی بوده و اجازه ارتکاب این جرم به احدی داده نشده و قاطعانه با قاچاقچیان سلاح و مهمات برخورد لازم بعمل خواهد آمد‌.

 

 

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، پایان مرداد ماه سال جاری نیز ۳۴ قبضه اسلحه جنگی در شهرستان دهلران کشف و ضبط شد.

 

 

پایان پیام /231111SD

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها