به گزارش صد آنلاین ، سردار حمید علینقیانپور، فرمانده انتظامی استان اصفهان در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه شهر اصفهان با گرامیداشت یاد امام راحل، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای عرصه نظم و امنیت اظهار داشت: هدف مجموعه فراجا ارائه خدمات مناسب به همه اقشار مردم، ایجاد رضایتمندی، امیدآفرینی، دلگرمی و احساس امنیت است و در این راه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمیورزد.
وی افزود: هفته انتظامی امسال با شعار «شهروند قانونمدار، پلیس خدمتگزار» از روز گذشته ۱۳ مهرماه آغاز شد و در اولین روز کاری این هفته همکاران من با حضور در گلستانهای شهدای استان با شهدا عهد و پیمان مجدد بستند که تا آخرین قطره خون خود در حفظ و حراست از امنیت ایران اسلامی جانفشانی کنند.
علینقیانپور گفت: هفته انتظامی فرصت مناسبی است تا خدمات و تلاش همکاران ایثارگر و مجاهد فی سبیل الله در فراجا را به سمع و نظر ولی نعمتان خود یعنی مردم شریف و شهید پرور و ولایتمدار ایران اسلامی به ویژه مردم اصفهان برسانیم.
رضایتمندی ۹۷ درصدی مردم از پلیس ۱۱۰ اصفهان
فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه یکی از اقدامات برجسته در انتظامی استان اصفهان تقویت مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ است، عنوان کرد: با تقویت عده و عُده در این مرکز سطح خدماترسانی به مردم را افزایش دادیم به طوری که امروز مردم هر زمان از هر کجای استان با تلفن ۱۱۰ تماس بگیرند و اعلام نیاز کنند همکاران من بلافاصله و در کمترین زمان در مکانی که آنها نیاز داشته باشند، حضور یافته و خدمات امنیتی، انتظامی و پلیسی را ارائه می کنند.
وی افزود: در ۶ ماهه امسال بالغ بر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تماس تلفنی با سامانه ۱۱۰ برقرار شده که ۹۱۲ هزار مورد از این تماسها منجر به انجام عملیات پلیسی و تشکیل پرونده های قضائی توسط ماموران پلیس شده است و مابقی تماس ها هم ارائه مشاوره و راهنمایی توسط اپراتوران این پلیس بوده و میزان رضایتمندی مردم از خدمات پلیس ۱۱۰ نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۷ درصد افزایش یافته است.
بازگرداندن ۳۷۵ میلیارد اموال به مالباختگان در فضای مجازی
علینقیانپور با اشاره به عملکرد پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان پرداخت و عنوان داشت: اجرای ده ها طرح برخورد با سایتها و صفحات مجرمانه در فضای مجازی و دستگیری صدها مجرم و کلاهبردار و سارق و عاملان ناامنی و اخاذی در فضای مجازی و همچنین کشف ۳۷۵ میلیارد ریال اموال از حساب کلاهبرداران اینترنتی و استرداد آنان به حساب مال باختگان از جمله اقدامات مهم این بخش بوده است.
کشف بیش از ۱۳ تُن انواع مواد مخدر در ۶ ماهه امسال
فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: با توجه به آثار سوء و مخرب مواد مخدر پلیس مبارزه با مواد مخدر در زمینه پیشگیری از اعتیاد جوانان و همچنین برخورد با باندها و شبکههای قاچاق مواد مخدر، برخورد قاطع با خرده فروشان در محلات و پارکها و جمع آوری معتادان متجاهر انجام اقدامات مؤثری انجام داده و و در زمینه جلوگیری از انحراف و به دام افتادن جوانان کارشناسان پلیس به مراکز علمی و فرهنگی، کارخانجات، شرکتها، ادارات، دانشگاهها، مساجد و مدارس اعزام شده و ظرف ۶ ماهه سال جاری بیش از ۱۳ تن انواع مواد مخدر نیز توسط این پلیس کشف شده است.
کشف ۷ هزار میلیارد اموال مسروقه
وی با بیان اینکه پلیس آگاهی استان اصفهان با تربیت نیروهای حرفهای و کارآگاهان مجرب تقویت شده است، افزود: شناسایی و برخورد با عوامل عمده سرقت و دهها باند سازمان یافته سرقت و سارقان درحرکت و کشف بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال اموال مسروقه از جمله اقدامات این پلیس در سال جاری بوده است.
توقیف ۴۰۰ دستگاه خودروی شوتی
علینقیانپور تصریح کرد: یکی از معضلاتی که در استان با آن مواجه هستیم خودروهای حامل کالای قاچاق موسوم به شوتی هستند که با سرعت و حرکات خطر آفرین و مرگبار در جادهها تردد میکنند و باعث بروز حادثه برای سایر رانندگان میشوند که با اقدامات خوب پلیس آگاهی و پلیس امنیت اقتصادی در سال جاری بالغ بر ۴۰۰ دستگاه از این خودروها توقیف و رانندگان آنها به مرجع قضائی معرفی شدند.
صدور ۵۸ هزار گواهینامه رانندگی
فرمانده انتظامی استان اصفهان آموزش اقشار مختلف مردم، فرهنگسازی ترافیک، طرحهای آموزشی، کمک گرفتن از پلیس یاران و همیاران پلیس و راهوران محله در شهر و روستا، صدور 58 هزار گواهینامه رانندگی و تعویض ۱۶۲ هزار پلاک خودرو موتورسیکلت و برخورد با خودروهای متخلف در راه های شهری و برونشهری، تلاش برای شناسایی و اصلاح نقاط حادثه خیز در جادهها و راههای روستایی از طریق تعامل با دستگاههای مرتبط را مهمترین فعالیتهای پلیس راهور و راه استان اصفهان در ۶ ماهه نخست امسال برشمرد.
سازش ۳۰ هزار پرونده قضائی توسط مشاوران پلیس
وی با اشاره به اقدامات معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس اصفهان گفت: آموزشها بایدها و نبایدهای پلیسی، تهیه محتواهای آموزشی، اعزام کارشناسان به مراکز آموزشی مدارس و مساجد، ارائه 45 هزار مشاوره رایگان به مردم در واحدهای مشاوره و مددکاری کلانتریها و مرکز مشاوره آرامش و صلح و سازش ۳۰ هزار پرونده قضائی توسط کارشناسان مشاوره پلیس و همچنین پاسخگویی به ۲۳ هزار تماس تلفنی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این معاونت بودند.
چند درخواست مهم فرمانده انتظامی استان اصفهان از مردم
علینقیانپور گفت: امر به معروف از واجبات دینی ما است که اگر براساس شرع و قانون و بصورت صحیح انجام شود بسیاری از معضلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه را حل می کند یا حداقل از شدت آنها می کاهد پس بنابراین باید برای احیای آن اقدام لازم و عاجل انجام شود.
فرمانده انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: دومین نکته اینکه فضای مجازی با وجود ثمرات و فواید و خواصی که دارد محل توطئهچینی دشمنان و معاندان نظام اسلامی و ضربه زدن به اعتقادات دینی جوانان و ایجاد شبهه در آنان است بنابراین بالا بردن سواد رسانهای و استفاده صحیح از فضای سایبری باید به جوانان آموزش داده شود.
وی ادامه داد: تبهکاران هم از طریق این فضا اقدامات مجرمانه خود را انجام و اموال مردم را در این فضا به سرقت می برند بنابراین از شهروندان میخواهیم که به نکات آموزشی که از سوی پلیس فتا در رسانهها ارائه میشود جدی گرفته شود.
علینقیانپور تصریح کرد: اعتیاد جوانان به مواد مخدر به عنوان یکی از اهداف دشمن برای کنار گذاشتن آنها از چرخه اقتصادی و علمی کشور است، بنابراین از خانوادهها میخواهم که توصیههای لازم درخصوص پیشگیری از اعتیاد جونان را جدی بگیرند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه رعایت نکات ساده در خصوص پیشگیری از سرقت میتواند سارقان را ناکام گذاشته و اموال آنان حفظ شودریال خاطرنشان کرد: از مردم میخواهم که توصیههای پلیس آگاهی در خصوص پیشگیری از سرقت و حفظ اموالشان را جدی بگیرند.
وی عنوان کرد: کارشناسان ما در سامانه فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به صورت شبانه روز آماده خدمترسانی به شهروندان هستند، از همگان میخواهم که موارد مشکوک را بلافاصله به این سامانه گزارش دهند.