آخرین اخبار
۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷

دستگیری 4 نفر از عوامل نزاع منجر به قتل در بوشهر

بازدید:۳۹۴
صد آنلاین | فرمانده انتظامی استان از دستگیری چهار نفر عاملان نزاع منجر به یک مورد قتل در شهرستان بوشهر خبر داد.
کد خبر : ۴۳۴۷۴

به گزارش صد آنلاین ، سردار حیدر سوسنی فرمانده انتظامی استان بوشهر عصر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: حوالی ساعت 8 شب  گذشته، یک مورد نزاع منجر به قتل در یکی از خیابان های سطح شهر بوشهر به پلیس گزارش و ماموران انتظامی سریعا در محل حاضر شدند.

 

 

 



 
وی گفت: پس از  بررسی صحنه جرم توسط کارشناسان پلیس آگاهی، مشخص شد مردی جوان که 26 سال سن دارد طی یک نزاع چند نفره با ضربات چاقو مجروح و جان خود را از دست داده است.
 
سردار سوسنی ادامه داد: در این راستا با بررسی های میدانی و اقدامات اطلاعاتی ماموران، چهار تن از افراد دخیل در این نزاع، شناسایی و دستگیر شدند.
 
این مقام ارشد انتظامی استان با اشاره به اینکه، برای کشف علت و انگیزه وقوع  قتل، هر چهار نفر متهم پس از دستگیری به پلیس آگاهی استان منتقل و تحت بازجویی قرار دارند، گفت: نتیجه اقدامات بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد.

4461/ل

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها