آخرین اخبار
۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۹
بازدید:۲۵۱
صد آنلاین | خانم پالینا نمیروفچنکو و دکتر عمرو الدیب، رئیس امور خاورمیانه آکادمی ریاست‌جمهوری روسیه در ششمین نشست دیپلماسی نخبگانی در اندیشکده حکمرانی شریف حضور یافتند.
کد خبر : ۴۳۱۰۷

به گزارش صد آنلاین، به نقل از اندیشکده حکمرانی شریف پالینا نمیروفچنکو در ششمین نشست دیپلماسی نخبگانی گفت: شرایطی که تحریم‌ها اخیراً برای روسیه ایجاد کرده‌ است برای ایران نامأنوس نیست و دو طرف می‌توانند تجربیّاتشان را در این زمینه مبادله کنند. کما اینکه ایران در فروش نفت به روسیه کمک کرده‌ است.

 

 

 


وی افزود ایران به واسطه‌ی تحریم‌ها در حوزه‌ی فن‌آوری به استقلال رسیده است، ولی ما در روسیه عادت کرده بودیم نفت بفروشیم و فن‌آوری و صنعت وارد کنیم. حالا این رابطه تغییر کرده و به دنبال استقلال در این حوزه هستیم.

او در ادامه گفت: اغلب یا دست‌کم بعضی از مقامات روسیه در حوزه‌ی حکمرانی آموزش کافی ندیده‌اند و اطّلاعاتی که دارند به‌روز نیست.

معاون آکادمی ریاست جمهوری روسیه با بیان اینکه اندیشکده‌ها در سیاست‌گذاری روسیه نقش پررنگی دارند اظهار کرد: از آن‌جا که دولت همه‌چیز را نمی‌داند، از مشورت اندیشکده‌ها و مؤسّساتی مثل آکادمی ریاست جمهوری (RANEPA) استفاده می‌کند.

عمرو الدیب، رئیس امور خاورمیانه آکادمی ریاست‌جمهوری روسیه: در گذشته ایران به روسیه نیازمند بود، ولی اکنون اوضاع برعکس شده و روسیه به ایران نیاز دارد. امیدواریم رفتار ایرانی‌ها با ما بهتر از رفتار ما با آنها باشد!

او اظهار کرد باید اتّحادی در شرق و از جمله در غرب آسیا در مقابل غرب شکل بگیرد و الآن بهترین فرصتی است که در اختیار داریم. این فرصت در آینده تکرار نخواهد شد.

وی گفت: روابط مسکو و دهلی به میل هند و بر اساس سود این کشور جلو می‌رود. مثلاً هند از نفت ارزان روسیه سود می‌برد اما در بریکس با روسیه همراهی نمی‌کند و در شرایط فعلی مسکو تلاش می‌کند همه را راضی کند.

رئیس امور خاورمیانه آکادمی ریاست‌جمهوری روسیه بیان کرد: شخصاً چین را فعلاً «مستعمره‌ی آمریکا» می‌دانم و معتقدم در آینده‌ی نزدیک در مقابل آمریکا دست به اقدام نمی‌زند.

گفتنی است پس از پایان این نشست، هیأت روسی و مدیران اندیشکده در خصوص گسترش تعاملات نخبگانی با رییس و معاونین دانشگاه شریف دیدار و گفتگو کردند.

 

4461/ب

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها