به گزارش صد آنلاین ، «ای جی»، اهل بروکسل در بلژیک، بعد از اینکه از دانشگاه به خانه والدینش رفت، یک کاسه ماکارونی پر از سس گوجهفرنگی را که ۵ روز در آشپزخانه و در دمای اتاق مانده بود را در مایکروویو گرم کرد و خورد و سپس برای ورزش به بیرون از خانه رفت. او نیم ساعت بعد با سردرد، معدهدرد، تهوع و در نهایت اسهال و استفراغ به خانه بازگشت.
سپس «ای جی» کمی آب نوشید و حدود نیمهشب به خواب رفت. اما صبح وقتی والدینش به او سر زدند، او را در رختخواب مرده یافتند.
کالبدشکافی نشان داد «ای جی» حدود ساعت ۴ صبح، ۱۰ ساعت پس از خوردن ماکارونی فاسد، بر اثر نکروز (بافتمردگی) کبد، فوت کرده است. نکروز کبدی، اندامهای دیگر این مرد جوان را هم از کار انداخته بود. درواقع ماکارونی فاسد، حاوی غلظت بالایی از باکتری باسیلوس سرئوس (۱۴/۸ میکروگرم بر گرم) بود که به کبد این جوان حمله کرده و موجب مسمومیت و مرگ او شده بود.