آخرین اخبار
۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰
بازدید:۲۹۴
صد آنلاین | مانور موسوم به "ساحل شمالی" به رهبری آلمان در دریای بالتیک و با حضور تعداد زیادی از کشورهای ناتو برگزار می‌شود.
کد خبر : ۳۷۵۸۵
مانور ناتو به رهبری آلمان در دریای بالتیک برگزار می‌شود

به گزارش صد آنلاین |، روزانه بیش از 2500 کشتی به همراه ماهیگیران و کالا در سراسر دریای بالتیک حرکت می کنند. برای ناتو نیز این دریا برای تامین پایگاه ها و واحدهای آن در به اصطلاح "جنبه شرقی" منطقه اتحاد اهمیت زیادی دارد. بنابراین کشتی های جنگی از کشورهای مختلف این ائتلاف نظامی به طور منظم برای دفاع از دریای بالتیک آموزش می بینند. در این میان برگزاری مانورهای ساحل شمالی به رهبری ارتش آلمان فقط حول محور دفاعی نمی گردد.

 

 

از 9 تا 23 سپتامبر، نیروی دریایی آلمان به همراه واحدهای 13 کشور دیگر حفاظت از دریای بالتیک را طی رزمایشی تمرین خواهد کرد. کشتی‌های جنگی و قایق‌ها در این مانور در آب‌های سواحل بالتیک شرکت می کنند.از جمله در این مانور دفاع از بنادر آموزش داده می شود اما همچنین حمله آبی خاکی به اهدافی در خشکی نیز تمرین می شود. با این مانور که در مقابل استونی، لتونی و لیتوانی برگزار می‌شود، این ائتلاف نظامی می‌خواهد پیامی از قدرت به روسیه بفرستد که ناوگان دریای بالتیک خود را در منطقه کالینینگراد مستقر کرده است.

 

 

"یان کریستین کااک"، معاون دریاسالار در برلین گفت: ما با هم برای شعار ناتو، همه برای یکی و یکی برای همه ایستادگی می کنیم. وی نیروی دریایی آلمان را به عنوان بازرس در این مانور رهبری می کند. مانور موسوم به "ساحل شمالی" از سال 2007 وجود داشته است. این مانور باید همکاری بین کشورهای حاشیه دریای بالتیک را بهبود بخشد. از فوریه 2022 و حمله روسیه به اوکراین، دولت مسکو به عنوان یک دشمن بالقوه در نظر گرفته شده است. با مانور ساحل شمالی، آلمانی ها و شرکای آنها اکنون برای جنگ دریایی آموزش می بینند.

 

 

 

در حالی که در چند سال گذشته اقدام علیه دزدان دریایی، تروریست ها یا قاچاقچیان و نیز شرکت در ماموریت های بین‌المللی در این مانور انجام شده است، اما برای اولین بار پس از مدت ها، موضوع مقابله با حریف برابر در آن مطرح است. در مانور امسال دفاع اتحاد محور مرکزیت دارد. شرکت کنندگان در این تمرین در طول مانور با کشتی های دیگر مبارزه می کنند، دفاع در برابر حملات زیردریایی را تمرین می کنند یا در یک گروه وظیفه مبارزه می کنند. هدف از این کار آموزش افراد برای آزاد نگه داشتن مسیرهای دریایی به کشورهای بالتیک در صورت وقوع جنگ است.

 

 

حدود 30 کشتی و قایق ناتو، از جمله شش ناو و ناوشکن، چهار ناو و کشتی گشتی و یک زیردریایی، باید خود را در موقعیت‌های جنگی شبیه‌سازی شده ثابت کنند. همچنین 19 هواپیما و هلیکوپتر از جمله هواپیماهای گشت دریایی و ماشین آلات حمل و نقل در این مانور حضور دارند. کشورهای شرکت کننده در مجموع 3200 سرباز برای ساحل شمالی فراهم می کنند. بخش مهمی از تمرین، حملات آبی خاکی توسط تفنگداران دریایی به مخالفان مستقر در خشکی خواهد بود. نیروی دریایی آمریکا برای این منظور یک کشتی فرود فرستاده است. کارکنان سازماندهی این تمرین در روستوک مستقر هستند.

 

 

"یان کریستین کااک" در این باره گفت که مشاهده مانورهای یکدیگر برای روسیه و ناتو طبیعی است. با این حال، وی هیچ گونه حرکت تهاجمی از سوی ناوگان روسیه را پیش بینی نمی کند . به گفته وی ناتو عمداً منطقه‌ای دریایی را انتخاب کرد که مستقیماً در مقابل کالینینگراد روسیه نیست.این مقام نیروی دریایی آلمان همچنین گفت: تمرین کردن در مقابل کالینینگراد معنی ندارد. ناتو نمی‌خواهد مسئول هیچ تحریکی باشد. با این حال، نیروی دریایی روسیه نیز احتمالا حضور خود را در دریای بالتیک افزایش خواهد داد.

 

 

در ادامه این مطلب آمده است: نیروی دریایی روسیه تا حد زیادی منفعل است. تحریکات مستقیم مانند آنچه در دریای سیاه انجام می شود نادر است. گفته می شود در آنجا اخیراً کشتی های روسی به سمت کشتی های تجاری شلیک کرده اند. هواپیماهای جنگی روسیه نیز بر فراز دریای بالتیک پرواز می کنند. اما به ندرت به کشتی های ناتو خیلی نزدیک می شوند. کااک می گوید: آنچه می توانیم در طرف مقابل مشاهده کنیم، رفتار هنجار مطلق است. دیدار متقابل در دریا از قوانینی پیروی می کند که قبلاً در جنگ سرد داشتیم.

 

 

در ادامه این مطلب آمده است: کابل ها و خطوط لوله زیر دریا برای انتقال گاز طبیعی یا نفت به سختی در برابر حملات ایمن هستند. آنها در بستر دریا دراز کشیده‌اند و می توانند توسط غواصان، پهپادهای زیر آب و زیردریایی ها مورد حمله قرار گیرند. انفجار در لوله های خطوط لوله نورد استریم در دریای بالتیک نشان داده است که زیرساخت های حیاتی تا چه حد آسیب پذیر هستند. روسیه یکی از معدود کشورهای جهان است که زیردریایی هایی دارد که می تواند زیرساخت های حیاتی را در اعماق زیاد تخریب کند. آلمان با شرکایی مانند نروژ برای نظارت بر زیرساخت های حیاتی همکاری می کند. با این حال، در زمان صلح، نیروی دریایی معمولاً مسئول دفاع در برابر حملات به خطوط لوله و کابل‌های زیردریایی نیست، اما باید از پلیس فدرال درخواست کمک اداری شود. در دفتر صدراعظم آلمان گروهی بر روی این مسئله کار می کنند که ارتش آلمان مقامات پلیس و سرویس های مخفی با هم کار کنند تا تصویری بهتر از وضعیت زیرساخت های حیاتی ایجاد کنند. نیروی دریایی نیز در حال آزمایش استفاده از هوش مصنوعی برای این منظور است.

انتهای پیام/

 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها