۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۳

کشته و مجروح شدن 20 نفر در سه حادثه رانندگی

بازدید:۷۶۱
صد آنلاین | مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: سه تصادف در جاده های این استان ۱۹ نفر را مصدوم و منجر به مرگ یک نفر شد.

به گزارش صد آنلاین ، حکمت‌اله هاشمی، مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با اشاره به تصادفات جاده‌ای استان طی 24 ساعت گذشته اظهار داشت: با دریافت گزارش یک حادثه رانندگی در لاین شمالی کیلومتر ۷۰ آزادراه زنجان-قزوین بلافاصله ۲ تیم‌عملیاتی از پایگاه امداد و نجات جاده‌ای غزال با آمبولانس و ست نجات برای امدادرسانی اعزام شدند. 

 

 

 


مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: در این تصادف با برخورد یک دستگاه خودروی ام‌وی‌ام، پراید و پژو ۲۰۶  هشت نفر از سرنشینان مصدوم و راهی بیمارستان شدند. 
 وی خاطرنشان کرد: در این سانحه تیم‌های عملیاتی اقدام به انجام‌ کمک‌های اولیه و تثبیت و کنترل صحنه تصادف کردند. 

هاشمی از وقوع تصادف دیگری در کیلومتر ۱۹ جاده خدابنده به ابهر خبرداد و افزود: در نتیجه برخورد خودروی تیبا با پژو ۴۰۵  هشت نفر مصدوم و یک نفر فوت کرد. 

وی با بیان اینکه گزارش این سانحه توسط مردم به ندای امداد اطلاع داده شد، تاکید کرد: برای امدادرسانی به حادثه دیدگان ۲ تیم‌عملیاتی همراه با آمبولانس و ست نجات از پایگاه امداد و نجات جاده ای دو تپه اعزام و اقدام به رهاسازی سه نفر از سرنشینان محبوس در خودروها کردند. 
مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: یک نفر از مصدومان نیز توسط هلال احمر و مابقی توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. 
 وی همچنین از وقوع یک حادثه دیگر رانندگی در کیلومتر ۶۵ آزادراه زنجان-قزوین خبر داد و افزود:  این تصادف با برخورد نیسان با پراید رقم‌خورد که این سانحه سه مصدوم برجاگذاشت و امدادگران اقدام به انجام کمک‌های اولیه و کنترل صحنه تصادف کردند. 

هاشمی از هموطنان خواست؛ در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث برای دریافت خدمات امدادی با شماره ۱۱۲ ندای امداد بدون محدودیت زمانی تماس بگیرند.

4461/ی

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها