آخرین اخبار
۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
بازدید:۲۸۱
صد آنلاین |   باشگاه به دلیل تجهیزات عمومی، گرما و رطوبتی که دارد، شرایط ایده آلی را برای رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و ویروس‌های معمولی فراهم می‌کند. با این حال، با آمادگی دقیق و کمی مراقبت بیشتر در رختکن، می‌توانید خطر ابتلا به بسیاری از عفونت های پوستی از باشگاه را به حداقل برسانید. پس به خواندن ادامه دهید تا با انواع بیماری های پوستی که از باشگاه می گیرید آشنا شوید.
کد خبر : ۳۶۰۲۲
 

بیماری های پوستی باشگاه و راه حل آن‌ها

انواع بیماری های پوستی که از باشگاه می گیرید عبارتند از:

فولیکولیت

فولیکولیت می‌تواند در اثر تعریق زیاد و فشار ایجاد شود. فولیکولیت به معنای التهاب فولیکول‌های مو است و معمولاً روی باسن، قسمت داخلی ران و قسمت پایین کمر ظاهر می‌شود. فولیکولیت شبیه به لکه‌های کوچک قرمز آکنه مانند است و اغلب در جاهایی از بدن که طی ورزش کشیده می‌شوند، وخیم‌تر به نظر می‌رسد.
به عنوان مثال، در دوچرخه سواران که فشار طولانی‌مدتی روی پوست عرق کرده باسن آن‌ها وارد می‌شود، فولیکولیت‌های بیشتری قابل مشاهده است. این فولیکولیت‌ها می‌توانند با مواد شستشو دهنده ضد باکتری و لوسیون‌های آنتی بیوتیکی تجویز شده یا حتی قرص بهبود یابند، اما کلید اصلی، کاهش فشار و رطوبت با استفاده از حوله است.

 

زگیل کف پا 

زگیل کف پا در اثر عفونت کف پا با ویروس پاپیلومای انسانی ایجاد می‌شود.

زگیل کف پا در اثر عفونت کف پا با ویروس پاپیلومای انسانی ایجاد می‌شود. ویروس کراتینوسیت، سلول‌های اصلی اپیدرم که لایه بیرونی پوست هستند را آلوده می‌کند. در نتیجه آلودگی، این سلول‌ها خیلی سریع‌تر از حالت عادی تقسیم شده و یک برآمدگی پوستی سخت ایجاد می‌کنند که راه رفتن روی آن دردناک است.
این عفونت معمولاً از سلول‌های پوستی حاوی ویروسی شیوع پیدا می‌کند که در کف مناطق مشترک و معمولاً دوش‌ها و اتاق‌های رختکن ریخته می‌شوند. در نتیجه، کف باشگاه باید هر روز ضد عفونی شود و شما هم باید برای تقریباً به صفر رساندن خطر ابتلا به ویروس، یک جفت دمپایی تمیز بپوشید. اگر متوجه این بیماری شدید، می‌توانید آن را با استفاده از نیتروژن مایع (که بسیار سردتر و مؤثرتر از اسپری‌های بدون نسخه است) توسط پزشک درمان کنید.

 

عفونت قارچی ناخن و پای ورزشکار

دمپایی پوشیدن در مکان‌های تعویض عمومی می‌تواند احتمال عفونت را کاهش دهد.

عفونت‌های قارچی ناخن و پای ورزشکار نیز معمولاً در مناطق مشترکی که حاوی هاگ‌های قارچی افراد مبتلا هستند انتقال پیدا می‌کنند. پای ورزشکار معمولاً باعث ایجاد یک پوسته نرم سفید بین انگشتان چهارم و پنجم پا می‌شود، اما می‌تواند پوسته یا حتی تاول نیز در کف پا ایجاد کند. به طور کلی، اگر مشکل فقط روی یک پا باشد، قارچ یک علت محتمل است.
عفونت قارچی ناخن باعث تغییر رنگ آهسته سفید یک یا چند ناخن می‌شود و علاوه بر این، ممکن است ناخن‌های شما را به طور قابل توجهی ضخیم و خرد کند. پای ورزشکار اغلب با کرم ضد قارچ تربینافین به راحتی درمان می‌شود، اما ریشه کن کردن عفونت ناخن سخت‌تر است. در واقع، شاید نیاز باشد که دو بار در هفته به مدت چندین ماه از رنگ ناخن استفاده کنید یا مصرف قرص تربینافین را برای ۳ تا ۴ ماه ادامه دهید. در نهایت، همان‌طور که گفتیم دمپایی پوشیدن در مکان‌های تعویض عمومی می‌تواند احتمال عفونت را کاهش دهد.

 

 

 

گرگرفتگی صورت

گرگرفتگی صورت در هنگام ورزش کاملاً طبیعی است و از هدایت جریان خون به سطح پوست برای کاهش دمای بدن ناشی می‌شود. با این حال، برخی از افرادی که مبتلا به بیماری روزاسه هستند، دچار گرگرفتگی‌های شدیدی می‌شوند که می‌تواند به مدت طولانی، شاید ۲ ساعت، پس از خروج از باشگاه ادامه یابد. این نوع روزاسه را می‌توان با نور و لیزر درمانی که تعداد رگ‌های خونی سطحی را کاهش می‌دهند درمان کرد. به علاوه، استفاده از نوعی کرم تجویزی به نام بریمونیدین نیز پیشنهاد می‌شود. 

 

تعریق بیش از حد

تعریق یک واکنش طبیعی به ورزش و گرما است، اما تعریق بیش از حد از نظر پزشکی با اصطلاح هیپرهیدروزیس شناخته می‌شود و در افرادی رخ می‌دهد که در دمای معمولی دچار تعریق بسیار زیاد می‌شوند. این می‌تواند اعتماد به نفس افراد را پایین بیاورد و باعث شود که کف دست‌هایشان اکثراً مرطوب باشد یا قطره‌های عرق روی پیشانی یا خیسی روی لباس‌هایشان خودنمایی کند.
افراد مبتلا به هایپرهیدروزیس اغلب کمد لباسی پر از لباس‌های مشکی دارند، زیرا لکه‌های عرق روی لباس سیاه کمتر از رنگ‌های دیگر قابل مشاهده است. با این حال، درمان‌هایی برای هایپرهیدروزیس وجود دارد که می‌توانند کمک کننده باشند. تزریق بوتاکس به مناطقی که زیاد تعریق می‌کنند، به عنوان مثال زیر بغل، می‌تواند تقریباً به طور کامل تعریق را برای ۳ تا ۴ ماه متوقف کند.

 

 

 

مشکلات پوستی اصطکاکی

مشکلات پوستی اصطکاکی به دلیل مالش یا فشار آوردن روی پوست ایجاد می‌شوند. به عنوان مثال، دویدن روی تردمیل با کتونی تنگ یا فشار مکرر بر روی پوست در اثر بلند کردن وزنه می‌توانند مشکلات پوستی اصطکاکی ایجاد کنند. این مشکلات در کوتاه‌مدت منجر به تاول‌های اصطکاکی و در طولانی‌مدت منجر به ضخیم شدن پوست و ندول‌های ورزشکاری می‌شوند. نکته کلیدی محافظت از پوست در برابر فشار بیش از حد، استفاده از بالشتک، تعویض لباس یا استفاده از یک محصول کاهش دهنده اصطکاک بدن قبل از شروع ورزش است.

 

پاهای بدبو

بوی بد پاها می تواند ناشی از تعریق و رشد بیش از حد باکتری‌ها باشد که منجر به وضعیتی به نام کراتولیز حفره‌ای می‌شود. این عارضه پوسته‌های سفید و نرمی در کف پا ایجاد می‌کند که گاهی اوقات با فرورفتگی‌های کوچک گودال مانند و بوی نامطبوع همراه است. برای برطرف کردن این وضعیت می‌توانید به مدت چند روز از لوسیون‌های آنتی بیوتیکی استفاده کنید و پاسخ مناسب بگیرید. 

 

کلام آخر

بخش‌های مختلف باشگاه، مانند تجهیزات و رختکن‌های مشترک آن، اغلب زمینه‌ خوبی را برای رشد عفونت‌ها فراهم می‌کنند. با این حال، چند اقدام ساده می‌توانند شما را از عفونت‌های رایج پوست و سایر بیماری‌هایی که به راحتی در حین عرق کردن پخش می‌شوند، نجات دهند. بیماری های پوستی که از باشگاه می گیرید، عمدتاً شامل فولیکولیت، زگیل کف پا و بیماری پای ورزشکار هستند. راهنمایی‌های ساده و خلاصه این مقاله می‌توانند احتمال ابتلا به این بیماری‌ها را کاهش دهند. 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها