۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷

شماره فک‌های تلف شده به ۳ قلاده رسید

بازدید:۲۹۸
صد آنلاین | رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان جویبار گفت: سومین قلاده فک تلف شده در ساحل جویبار مشاهده شد.

به گزارش صد آنلاین ، مصطفی عرب رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان جویبار امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران، اظهار کرد: سومین قلاده فک تلف شده در ساحل جویبار مشاهده شد.

 

 

 


وی افزود: تفاوت این لاشه با لاشه‌های دیگر که در آب غوطه‌ور بودند این بود که زنده‌گیری شد و بحث نمونه‌برداری را در دستور کار قرار دادیم.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان جویبار اضافه کرد: نمونه‌برداری به این شکل نداشتیم ولی نمونه‌برداری این قلاده کمک شایانی در پاسخگویی به دلیل تلف شدن فک‌ها می‌کند.

عرب ادامه داد: پاسخ درست نمونه‌برداری به دلیل تلف شدن فک‌ها و تشخیص کمک می‌کند.

وی بیان کرد: معمولا دلیل تلف شدن فک‌ها تصادف با قایق‌های موتوری، گرفتار شدن در دام صیادان و بیماری است که در این زمینه بحث بیماری خارج از تصور است.

 

 

 

 

4461/س

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها