آخرین اخبار
۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۳۰

هتاکی مجدد به قرآن کریم مقابل سفارت ایران در سوئد

بازدید:۷۷۵
سلوان مومیکا، پناهجوی عراقی در سوئد بار دیگر مقابل سفارتخانه ایران در استکهلم اقدام توهین‌آمیز خود را درباره قرآن کریم تکرار کرد.

 منابع خبری امروز جمعه ۲۷ مرداد ماه گزارش دادند که برخی افراد در جنایت جدید، اقدام به سوزاندن مجدد قرآن کریم در برابر سفارت ایران در استکهلم پایتخت سوئد کردند.

 

 


بر اساس گزارش‌های منتشر شده، «سلوان مومیکا»، پناهجوی عراقی در سوئد بار دیگر مقابل سفارتخانه ایران در استکهلم اقدام توهین آمیز خود به قرآن کریم را تکرار کرد.

 

 

گزارش‌ها حاکی است، «مومیکا» با حمایت گسترده پلیس مقابل سفارتخانه ایران در استکهلم آمده و به قرآن کریم اهانت کرد. بانویی در میان جمعیت که به اقدام توهین آمیز «مومیکا» واکنش نشان داد و با کپسول آتش‌نشانی تلاش کرد قرآن کریم را خاموش کند، اما نیروهای امنیتی مانع شده و او را بازداشت کردند.

 

 

انتهای پیام/2121111s

 

پربیننده‌ها پربحث‌ها