۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
کد خبر : ۳۰۹۶۱

ماش چیست؟ ماش که نام انگلیسی آن Mung Bean است از جمله گیاهان بومی هندوستان است.

 

ماش یک گیاه علفی یک ساله است که ریشه‌های آن مستقیم هستند و دارای ساقه راست، ظریف، منشعب کرک دار است که رنگ آن سبز روشن است.

 

در ماش گل آذین خوشه شکل بوده و گل‌ها به رنگ زرد لیمویی هستند. میوه ماش به رنگ قهوه‌ای بوده و از نظر ظاهر باریک و دراز است و دارای دانه‌های کوچک کروی به رنگ خاکستری، سبز و یا قهوه‌ای هستند.

 

ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و اسید آمینه های ضروری مانند فنیل آلانین، لوسین، ایزولیزین، والین، لیزین و آرژنین است و از همین رو خواص ماش بسیار فراوان است.

 

از ماش برای تهیه غذاهایی مانند آش ماش، ماش پلو، شله ماش، سوپ ماش و سالاد ماش استفاده می‌کنند. 

 

 

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
نظرات بینندگان
وحید
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰
سلام هموطنان عزیز لطفا حبوبات را در سبد غذای خود جا دهید قدیما مردم سالمتر غذا می خوردند ولی الان متاسفانه چون بچه ها را از کوچکی عادت به این غذاها نداده ایم امروزه بیشتر به فست فود رو می آورند که عامل اصلی بیماریها در بزرگ سالی خواهد شد واز طرفی این غذاها فراموش میشود.
ماش هم از جمله این غذاهاست که فراموش شوده است.
لطفا حبوبات خصوصا ماش که نفخ کمتری دارد بیشتر استفاده شود....
تشکر این پیام را مطالعه کرده اید.
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها