بازدید:۱۲۷۶
صد آنلاین | هر روز نصف قاشق چایخوری زردچوبه بخورید تا این ده اتفاق دربدن‌تان بیفتد
کد خبر : ۲۸۳۹۱

به گزارش صد آنلاین ، زردچوبه‌ای که معمولا در ادویه کاری یافته می‌شود، یک ادویه خیلی معروف است که نه تنها لذیذ بوده بلکه در حفظ سلامتی و وزن مناسب هم موثر است. بهتر از همه این‌که رشد و پرورشش آسان بوده و باعث می‌شود بهتر از مواد دارویی دردسترس باشد.

 

 

 


خواص زردچوبه,خاصیت زردچوبه,فواید شگفت انگیز زردچوبه

دراینجا ۱۰ شیوه‌ای را که بدن از نصف قاشق چایخوری زردچوبه در غذای روزانه بهره می‌برد برای‌تان می‌گوییم.

  1. زردچوبه برای مبارزه با التهاب

التهاب، واکنش طبیعی بدن نسبت به باکتری‌ها، سموم و ضربه است. سلول‌های آسیب دیده توسط این عوامل، هیستامین، برادی کینین و پروستاگلاندین ترشح می‌کنند. این مواد شیمیایی موجب تورم و التهاب می‌شوند.

مقاله‌ای در نشریه Alternative and Complementary Medicine می‌گوید:”کورکومین که از اجزای فعال زردچوبه است، در شش آزمایش انسانی قابل اطمینان تشخیص داده شده و معلوم شده فعالیت ضدالتهابی دارد”.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند قابلیت‌های ضدالتهابی زردچوبه، بواسطه مولکول‌های بازدارنده از التهاب، عمل می‌کنند.

  1. خواص آنتی اکسیدانی زردچوبه

کورکومین، یک آنتی اکسیدان قوی هم در ترکیب و هم به تنهایی است، این ماده با ازکارانداختن رادیکال‌های آزاد، به جنگ علیه استرس اکسیداتیو کمک می‌کند که برای سم‌زدایی بدن و کمک به ترمیم خودش مهم و ضروری است.

همچنین کورکومین آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی خود بدن را نیز افزایش می‌دهد.

  1. بهبود عملکرد مغز با زردچوبه

بدن شما هورمونی به‌نامBDNF یا فاکتور نورون‌زایی مشتق شده از مغز تولید می‌نماید که نقشی مهم در تقسیم و تکثیر نورون‌ها دارد. تولید BDNF، با استرس و بالا رفتن سن کاهش پیدا می‌کند.

زردچوبه می‌تواند با افزایش تولید و عملکرد هورمون، تاثیرات کاهش ادراک که مربوط به سن هستند را معکوس کند و در نتیجه حافظه را تقویت کرده و قابلیت مغز را افزایش دهد.

  1. خواص زردچوبه برای مبارزه با بیماری‌های مغزی

بیماری‌های مغزی مانند تباهی مغز واعصاب، آلزایمز و پارکینسون با کاهش BDNF در ارتباطند. همان‌طور که گفته شد، زردچوبه می‌تواند به تقویت BDNF کمک کند و از شما دربرابر بیماری‌های مغزی به‌طور موثر محافظت نماید.

  1. زردچوبه برای کاهش بیماری‌های قلبی

بیماری‌های قلبی به سلامت دیواره رگ‌های خونی به نام توپوش یا آندوتلیوم مربوط است. استرس اکسیداتیو و کلسترول می‌تواند خاصیت ارتجاعی این لایه را کاهش داده و منجر به مشکلات جدی برای سلامتی شود.

زردچوبه در پیشگیری از بیماری قلبی، نتایج خوبی دارد. در حقیقت، قابل مقایسه با داروی آتورواستاتین می‌باشد. همچنین در حفظ سلامت بهینه آندوتلیوم درست به اندازه ورزش مفید است.

 

  1. پیشگیری از آلزایمر با مصرف زردچوبه

آلزایمر از تشکیل پلاک‌های آمیلوئید و راه یافتنش به مغز ناشی می‌شود. مطالعه‌ای در دانشگاه تگزاس می‌گوید، این پلاک‌ها نتیجه ازدست رفتن نورون‌های استیل کولین در بخش بنیادی قدامی مغز بیماران مبتلا به آلزایمر هستند.

زردچوبه با پاک کردن پلاک‌های آمیلوئید، به درمان آلزایمر کمک می‌کنند. این کار با جذب و بلعیدن پلاک‌ها توسط ماکروفاژها صورت می‌گیرد.

  1. خاصیت زردچوبه دربرابر بیماری‌های مزمن

التهاب کوتاه‌مدت برای مباره و پیشگیری از بیماری مهم و ضروری است، اما التهاب طولانی مدت می‌تواند موجب بیماری و در نتیجه مرگ زودرس شود. زردچوبه با کاهش التهاب، از علائم بیماری‌های مزمن پیشگیری کرده و درمان‌شان می‌کند.

  1. درمان آرتریت با زردچوبه

آرتریت، التهاب مفاصل است. زردچوبه با مبارزه علیه التهاب می‌تواند درد را کاهش داده و به بیماران امکان حرکت دوباره را می‌دهد. بهترازهمه، عوارض جانبی منفی داروها را نداشته و برای همین راه‌حلی ایمن و طولانی مدت برای این بیماری دردناک است.

  1. فواید ضدسرطان زردچوبه

زردچوبه، درپیشگیری از سرطان‌های سیستم گوارشی مفید و موثر است. این ادویه خوب، بوسیله سرکوب مسیرهای NF-κB و ، STAT3 از گسترش سلول‌های تومور پیشگیری می‌کند. زردچوبه کامل نسبت به ترکیب فعالش، کورکومین- که اغلب درمکمل‌هایش جداسازی شده، خواص پیشگیرانه بیشتری در برابر سرطان دارد.

  1. خواص زردچوبه در درمان افسردگی

بیشتر داروهایی که برای درمان افسردگی تجویز می‌شوند اثرات جانبی خطرناکی دارند، مانند اندیشه پردازی خودکشی یا سایر ناهنجاری‌های روان پریشی.

اما زردچوبه درواقع فقط اثرات مثبت روی سلامت روان دارد و معمولا به‌اندازه پروزاک که به‌عنوان داروی ضدافسردگی تجویز می‌شود موثر است.

زردچوبه، افزودنی فوق‌العاده‌ای به ترکیبات ادویه‌ای می‌باشد، اما یک چای گیاهی عالی نیز است. این چای خوش‌طعم و سالم را به‌عنوان شیرطلایی بنوشید!

 

 

 

 

4461/س

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر