مختار سلحشور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان اظهار کرد: شب گذشته با تماسی که با مرکز کنترل هلال احمر گرفته شد، گزارشی از وقوع سیلاب در رودخانه سیخوران منطقه سیاهو و غرق شدن ۳ نفر به این مرکز داده شد.
وی افزود: بلافاصله ۴ تیم امدادی متشکل از ۲۰ نفر به منطقه اعزام و عملیات جستجو برای نجات احتمالی افراد و یا یافتن اجساد این سه نفر آغاز شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان گفت: با تلاشهای صورت گرفته در شب گذشته و صبح امروز تاکنون جسد دو نفر پیدا شده و تلاشها برای یافتن جسد نفر سوم نیز ادامه دارد.
وی افزود: این سه نفر سه دختر ۱۲،۱۴ و ۱۶ ساله بودند که دو نفر از آنها عضو یک خانواده از سراوان سیستان و بلوچستان بودند که به همراه خانواده و فامیل برای تفریح به این منطقه سفر کرده بودند نفر سوم نیز از اعضای این فامیل است.
سلحشور گفت: از روزهای گذشته هشدار سطح نارنجی با توجه به پیشبینی سازمان هواشناسی استان صادر و از مردم خواسته شد که از حضور در حاشیه رودخانهها اکیدا خودداری کنند اما این خانواده علیرغم تذکر و هشدار اهالی روستا، دهیار و مردم محلی مبنی بر خطرناک بودن منطقه، در حاشیه رودخانه مستقر شده بودند که این حادثه رخ داد.
گفتنی است در روزهای گذشته مدیریت بحران استانداری هرمزگان هشدار نارنجی هواشناسی صادر کرده و اعلام کرده بود : خروجی نقشهها و مدلهای هواشناسی برای روزهای آینده بیانگر شرایط ناپایدار جوی و دریایی است و بدین ترتیب در دریا وزش باد نسبتا شدید جنوب شرقی و مواج شدن دریا از صبح سه شنبه سوم مرداد ماه تا شب جمعه ششم مرداد ماه دور از انتظار نخواهد بود.
منطقه اثر این سامانه دریای عمان، تنگه هرمز و خلیجفارس است و در پی آن اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک، نیمه سنگین، کشتیهای تجاری، تورهای صیادی و آسیب با قفسهای پرورش ماهی پیشبینی میشود.
اجتناب از تردد شناورهای سبک و فعالیتهای تفریحی و شنا در جاسک، لارک، هرمز، قشم، بندرعباس، هنگام، تنب بزرگ و کوچک، ابوموسی، سیری، کیش و لاوان پیشبینی جهت تردد ایمن شناورهای مسافربری و کشتیهای تجاری توصیه میشود.
همچنین در هشدار شماره ۶ هواشناسی آمده است: از بعد از ظهر سه شنبه سوم مرداد ماه تا شب شنبه هفتم مرداد ماه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در ارتفاعات استان رگبار باران و رعد و برق و گاهی تگرگ، تندباد لحظهای همراه با گرد و خاک و کاهش موقتی دید افقی پیشبینی میشود.
منطقه اثر این سامانه، بشاگرد، حاجیآباد، بستک، رودان، میناب و ارتفاعات مرکزی و غربی است.
آبگرفتگی موقت معابر عمومی، بالا آمدن آب رودخانهها و طغیان رودخانههای فصلی، احتمال آسیب به محصولات کشاورزی با تاکید بر ارتفاعات شرقی و شمالی از مخاطرات این سامانه است و توصیه میشود در ایام فوقالذکر از تردد در حاشیه رودخانههای فصلی، صعود به ارتفاعات و چرای دام در مناطق مرتفع پرهیز شود و استحکام سازههای سبک و کارهای پیشگیرانه برای خسارت به محصولات کشاورزی در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/21111s