آخرین اخبار
۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۳۲
بازدید:۲۷۶
کوکو سیب زمینی شکم پر یک فینگر فود خوش مزه است که به عنوان یک غذای اصلی در وعده شام یا ناهار می‌توانید درست کنید و نوش جان کنید.
کد خبر : ۲۷۹۹۱

کوکو سیب زمینی شکم پر یک فینگر فود خوش مزه است که به عنوان یک غذای اصلی در وعده شام یا ناهار می‌توانید درست کنید و نوش جان کنید.


مواد لازم: سیب زمینی ۵عدد، نمک و فلفل به میزان لازم، پولبیبر به میزان لازم، تخم مرغ۱ عدد، آرد سفید یک قاشق غذاخوری، آویشن به میزان لازم، روغن به میزان لازم

مرحله ی اول درست کردن کوکو سیب زمینی شکم پر: اول از همه پنج عدد سیب زمینی متوسط را خوب می شوییم و پوست می کنیم ، بعد با رنده ی ریز و یا درشت رنده می کنیم . ( البته به سلیقه ی خودتان بستگی دارد . )  ولی کوکو با رنده ی ریز در پخت بهتر و قشنگ تر در می آید .  من سیب زمینی های پوست کنده و شسته شده را داخل چرخ گوشت ریختم و چرخ کردم ، اصلا هم بد نشد .

مرحله ی دوم درست کردن کوکو سیب زمینی شکم پر: بعد از رنده کردن سیب زمینی ها ، یک عدد تخم مرغ را به سیب زمینی ها اضافه می کنیم ، نمک و فلفل و کمی پول بیبر نیز به مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ اضافه می کنیم و کمی آرد سفید ، تقریبا به اندازه ی یک قاشق غذا خوری به آن ها اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه ی کوکو یک دست شود .

 

 

 

مرحله ی سوم درست کردن کوکو سیب زمینی شکم پر: مایه کوکو که آماده شد ، یک تابه را داغ می کنیم و داخلش روغن به اندازه ی کافی می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت پایین روغن کاملا داغ شود ، بعد نصف مایه ی کوکو را داخل تابه می ریزیم و حدود پنج دقیقه اجازه می دهیم تا کوکو خودش را بگیرد و بعد درب تابه را می بندیم . 

مرحله ی چهارم درست کردن کوکو سیب زمینی شکم پر: تا وقتی کوکو در حال پخت و سرخ شدن است ، مواد میانی کوکو را درست می کنیم ، ابتدا چند عدد قارچ را خوب با آب سرد می شوییم و کثیفی های لا به لای آن را می گیریم و به هر شکلی که دوست داریم ، قارچ ها را خرد کرده و داخل قابلمه یا تابه ی دیگری همراه با کمی نمک و آویشن سرخشان می کنیم ، وقتی قارچ ها خوب سرخ شدند ، اجازه می دهیم ، کمی از حرارت بیفتند . 

 

 

 

مرحله ی پنجم درست کردن کوکو سیب زمینی شکم پر: وقتی یک طرف کوکو کامل خودش را گرفت ، درب تابه را باز می کنیم و قارچ های سرخ شده را روی کوکو می ریزیم و نصف دیگر مایه ی کوکو را روی قارچ ها ریخته و کامل پهن می کنیم و روی قارچ ها را می پوشانیم .

مرحله ی ششم درست کردن کوکو سیب زمینی شکم پر: وقتی نصف دیگر مایه ی کوکو را نیز پهن کردیم حدود ده دقیقه مهلت می دهیم تا خودش را بگیرد ، بعد درب تابه را برمی داریم و کوکو را پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر کوکو نیز کاملا سرخ و طلایی رنگ شود . 

مرحله ی هفتم درست کردن کوکو سیب زمینی شکم پر: وقتی طرف دیگر کوکو نیز سرخ شد ، حرارت را خاموش کرده و کوکو را در ظرف مورد نظر سرو و نوش جان می‌کنیم . 

 

 

نکته اول : می‌توانید از هر مایه ی دیگری به جز قارچ درون کوکو استفاده کنید، مثلا گوشت چرخ کرده یا پنیر پیتزا نیز می توانید استفاده کنید. 

نکته دوم : کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی پخته شده نیز می توانید بپزید ، این مسئله کاملا به سلیقه ی خود شما بستگی دارد. 

نکته سوم : کنار کوکو سیب زمینی شکم پر می توانید از گوجه فرنگی یا خیار شور یا کاهو و یا هر چیزی که دوست دارید و به سلیقه شما است، استفاده کنید، همین طور با نان باگت و یا هر نانی که به سلیقه خودتان است، نوش جان کنید. 

نکته چهارم: در طول مدت پخت کوکو سیب زمینی حتما دقت کنید که حرارت متوسط رو به کم باشد تا کوکو نسوزد و وا نرود . 

انتهای پیام/2111

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها