به گزارش صد آنلاین ، نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو خبرنگار رسانههای اصلاحطلب شرق و هممیهن بودند که در میان آشوبهای سال گذشته، به اتهام همکاری با دولت متخاصم، دستگیر شدند. رسانههای خارجی وابسته به سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و برخی اصلاحطلبان، سعی کردند بازداشت این دو را صرفا به انتشار خبر فوت مرحوم مهسا امینی ربط دهند.
این در حالی است که در بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه آمده بود: «سرویسهای جاسوسی غربی و صهیونیستی، دورههای آموزش مربیان جنگهای ترکیبی برای تعداد قابل توجهی از عناصر مرتبط برگزار و به آنها مأموریت دادهاند که بر مبنای آنها به صورت تشکیلاتی عمل نمایند...متولی دورههای مذکور وزارت خارجه آمریکا میباشد که از حمایت کامل سرویس جاسوسی C.I.A استفاده مینماید...مفاد دورهها در فشردهترین تعبیر در چارچوب مؤلفههای جنگ ترکیبی و براندازی نرم تعریف میشود...انتشار اولین عکس از مرحومه امینی روی تخت بیمارستان توسط «ن.ح» صورت گرفت که از آموزش دیدگان همین دورهها در خارج از کشور بود. او با استفاده از پوشش خبرنگاری از اولین افرادی بود که در بیمارستان حضور و استقرار یافته، به تحریک بستگان متوفی و ارسال اخبار جهتدار پرداخت. همچنین است اقدامات «الف.م» که با استفاده از همان پوشش با حضور فوری در شهرستان سقز، به تحریک اطرافیان مرحومه، کارگردانی برخی صحنهها و انعکاس اخبار و تصاویر جهتدار از مراسم تشییع، تدفین و تجمعاتِ شکلگرفته در آن شهر به ایفای مأموریت پرداخت. این فرد نیز آموزشدیدهی دورههای رژیم مافیایی آمریکا در کشورهای خارجی است.»[1]
به طور خلاصه، بر اساس این بیانیه، یکی از دلایل اصلی اتهام همکاری با دولت متخاصم این دو خبرنگار اصلاحطلب، آموزش آنها برای براندازی نرم توسط سازمانهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا بوده است.
در روزهای اخیر و همچنین از ابتدای بازداشت این دو متهم، جمعی از وابستگان به جریان براندازی که عمدتا در خارج از کشور حضور دارند و جریان اصلاحات، به طور سازمان یافته از این دو نفر حمایت کردند. یکی از عوامل سازماندهی این حمایت را میتوان رادیو فردا، رسانه وابسه به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) دانست و این مسئله، این سؤال را ایجاد میکند که چرا ارگان CIA به صورت پرحجم از این دو خبرنگار حمایت میکند؟
رمز عملیات رسانهای در حمایت از حامدی و محمدی، هشتگ «الهه_نیلوفر» بود که در این روزها در توییتر «ترند» شده و این، دلیل دیگری بر سازماندهی بودن این حمایت است که در ادامه به برخی از آنها خواهیم پرداخت.
حمایت براندازان از هشتگ الهه_نیلوفر
سینا ولیالله، یکی از چهرههای برانداز خارج نشین که برای به آشوب کشاندن ایران تلاش میکند، از مهرههای «پروژه حمایت سازمان یافته» از الهه محمدی و نیلوفر حامدی است.
فرنگیس بیات، یکی از کارشناسان شبکه تروریستی-صهیونیستی اینترنشنال، از حامیان این کارزار سازماندهی شده، بود.
احسان کرمی، بازیگری که به شبکه براندازی منوتو پناهنده شد، از دیگر حامیان این هشتگ است.
اکانت توییتری «فلات ایران» که از فعالان براندازی است، از دیگر حامیان محمدی و حامدی بود.
حمایت متهمان امنیتی از هشتگ الهه-نیلوفر
آذر منصوری، چهره اصلاحطلبی که حتی صلاحیت ریاست بر اصلاحطلبان را نداشت؛ از دیگر حامیان این دو خبرنگار بود.
ژیلا بنییعقوب، از چهرههای دستگیر شده در جریان آشوبهای سال ۸۸، از دیگر مهرههایی است که به حمایت سازمان یافته از این دو خبرنگار اصلاح طلب پرداخت.
شیوا نظرآهاری، از دیگر دستگیر شدگان آشوبهای سال ۸۸ است که به خارج از کشور رفته و اکنون از حامیان #الهه_نیلوفر است.
مسعود کاظمی، چهره رسانهای اصلاحطلب و از محکومان امنیتی است که از دیگر حامیان این کمپین بود.
حمایت اصلاحطلبان از هشتگ الهه_نیلوفر
روزنامه اصلاحطلب هممیهن، رسانهای بود که در این پازل بازی کرد.
صدرا محقق، دبیر سرویس اجتماعی روزنامه شرق نیز به حمایت از این دو پرداخت.
احسان بداغی، یکی از چهرههای رسانهای جریان اصلاحات، از حامیان پویش سازماندهی شده الهه_نیلوفر بود.
مریم لطفی، خبرنگار روزنامه شرق، از حامیان این کمپین بود.
پدرام سلطانی، یکی از اعضای اتاق بازرگانی، دیگر چهرهای است که در کمپین سازمان یافته حمایت از محمدی و حامدی حضور داشت.
در ادامه، تعدادی دیگر از حمایتهای سازمان یافته از «#الهه_نیلوفر» را مشاهده میکنید.
نکته قابل توجه این است که گفته میشود خبرنگار، جاسوس نیست! طبیعی است که یک جاسوس نمیگوید «من جاسوس هستم» و در یک پوشش به فعالیت میپردازد و چه پوششی بهتر از خبرنگار رسانههای اصلاحطلب بودن. همچنین اتهام نیلوفر حامدی و الهه محمدی در حال حاضر نه خبرنگاری است، نه جاسوسی و نه انتشار خبر فوت امینی، بلکه اتهام آنها، همکاری با دولت متخاصم است.
4461/س
[1]-isna.ir/xdMFyK