۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱

بی‌توجهی مادر باردار کرمانی به توصیه پزشکان جان نوزادش را گرفت

بازدید:۱۰۷۵
صد آنلاین | خارج می شود؛ این ماجرا متاسفانه منجر به مرگ نوزاد می‌شود.

به گزارش صد آنلاین ، روز گذشته چهارشنبه خانم بارداری با علائم درد زیر شکم به مرکز جامع سلامت شبانه‌روزی شهداد مراجعه می‌کند که پس از معاینه توسط مامای کشیک و با توجه به علائم زایمان زودرس، درخواست ارجاع فوری با آمبولانس از مرکز صادر می‌شود.

 

 

 

 


اما مادر باردار با بی‌توجهی به توصیه‌های پزشک و با ثبت رضایت‌نامه کتبی از مرکز درمانی خارج می‌شود.

پس از مدتی درد زایمان وی تشدید می‌شود و در مسیر حرکت به سمت مرکز درمانی و کنار خیابان مجبور به وضع حمل می‌شود و با توجه به نبود شرایط مناسب  بهداشتی و عدم حضور ماما متأسفانه نوزاد جان خود را از دست می‌دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: متاسفانه خانم مذکور پس ازاینکه توسط مامای کشیک مرکز جامع سلامت شهداد مورد معاینه قرار می‌گیرد و از شرایط خود مطلع می‌شود به دلایل شخصی از اعزام امتناع می‌کند.

 

 

 

وی افزود: مامای کشیک خطرات دیر رسیدن و اینکه اعزام کاملا رایگان است و حتی ماما نیز همراه بیمار در آمبولانس خواهد بود را به مراجعه کننده توضیح می‌دهد تا مادر به مرکز درمانی اعزام شود اما موفق نمی‌شود.

وحیدرضا برهانی‌نژاد ادامه داد: ماما ساعت ۱۸ با زائو تماس می‌گیرد تا جویای حال او شود که وی اعلام می‌کند که هنوز به کرمان نرفته و به زودی به تنهایی حرکت می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در ساعت 19 نیز دوباره با زائو ساعت تماس گرفته می‌شود، توضیح داد:در این ساعت زائو به منطقه سیرچ رسیده و دچار مشکل  می‌شود. ماما بلافاصله با پایگاه اورژانس ۱۱۵ سیرچ  تماس می‌گیرد و اورژانس  با سرعت در محل حاضر شده و اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

وی افزود: متاسفانه قبل رسیدن اورژانس زایمان انجام و نوزاد فوت شده بود و زائو با علائم حیاتی پایدار به بیمارستان افضلی پور اعزام می‌شود.

برهانی‌نژاد در پایان گفت: با توجه به اینکه ارایه خدمات بهداشتی درمانی در مناطق شهری با جمعیت زیر ۲۰ هزار نفر در قالب پزشک خانواده، وظیفه مرکز بهداشت می‌باشد و خدمات مناسب مطابق  با دستورالعمل های وزارتی ارائه می شود، تقاضا دارم حتما به توصیه های کادر بهداشتی درمانی عمل کرده و با  عدم تمکین از دستورات سلامت خود و خانواده را به خطر نیاندازند.

4461/س

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها