شنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۵
  • خانه
  • عناوین کل اخبار
  • سیاسی
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • ورزش
  • فرهنگ
  • سلامت و بهداشت
  • حوادث
  • پادکست
  • ویدئو
  • گوناگون
  • نظام مهندسی ساختمان
  • چند رسانه ای
  • اینفو گرافیک
  • بازار
  • فناوری
  • شهرداری ها
  • بیمه و بانک
  • مشاوره روانشناسی
  • وبگردی
  • هنری
  • گردشگری
  • مشاوره حقوقی
  • کارواشتغال
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • عضویت در خبرنامه
  • RSS
ورزش عمومی
۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۱
0 پسندیدم

قوانین من درآوردی فوتبال را به قهقرا می‌برد

بازدید:۶۸۰
صد آنلاین | مگر می‌شود برای فوتبال حرفه‌ای سقف تعیین کرد؟/ بیرانوند خودش را از پرسپولیس بزرگتر می‌دانست/ مهاجم ششدانگ و گلزن از نان شب واجب‌تر است

 پیشکسوت پرسپولیس معتقد است قوانینی که بدون تحقیق و کارشناسی اتخاذ می‌شود، فوتبال ما را به قهقرا می‌برد.

 

 

 


 

به گزارش صد آنلاین ، اردلان آشتیانی با اشاره به عملکرد پرسپولیس در نقل و انتقالات لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: «مهمترین مسئله در فوتبال ثبات یک تیم است که نباید نادیده گرفته شود. وقتی اساس یک تیم درست باشد، نیازی نیست، آن باشگاه تغییر و تحولات زیادی در آن ایجاد کند. پرسپولیس هم بازیکنان خیلی خوبی داشت و همه دوست داشتند با آن‌ها تمدید شود. باشگاه قدم بزرگی برداشت و توانست با بازیکنانش تمدید کند‌. همین خودش بیشتر کمک را می‌کند. خریدهای ما هم مفید و مختصر بوده است. کنعانی‌زادگان و زاهدی که قبلاً در تیم ما بازی می‌کردند. ریگی تنها خریدی بوده که سابقه ‌بازی در پرسپولیس را نداشته است.»

 

 

وی افزود: «بالاخره هواداران هم دوست داشتند ابتدا بازیکنان تیم حفظ شوند و بعد خریدها‌ انجام شود. کار مدیریت خیلی خوب بود. حالا خیال ما از همه ‌پست‌ها تقریبا راحت است اما واقعا در پست مهاجم یک گلزن ششدانگ نیاز داریم که از نان شب هم واجب‌تر است. هر چقدر تیم قوی و قدرتمند باشد، باید در خط حمله کسی جور بقیه را بکشد. وضعیت آل کثیر هم که ‌مشخص شد و ‌به سپاهان رفت. حتما باید یک مهاجم خارجی خوب بگیریم. به خصوص اینکه باید در ۳ جام (لیگ، حذفی و لیگ قهرمانان) شرکت کنیم.»

 

 

 

پیشکسوت پرسپولیس با اشاره به اتفاقاتی که برای بیرانوند افتاد، تصریح کرد: «بدون شک بیرانوند یکی از ارکان اصلی موفقیت‌های اخیر پرسپولیس بود. او بازیکن بزرگی است اما رفتار درستی نداشت و کسی نپسندید. بالاخره اگر باشگاه هم او را راه نمی‌داد، نمی‌توانست دروازه‌بانی پیدا کند که حتی نصف توانایی‌اش را داشته‌ باشد. در آسیا هم نیاز داریم تا یک دروازه‌بان ششدانگ داشته باشیم. درست است که اصول حرفه‌ای اگر رعایت می‌شد، او را نباید راه می‌دادند اما فکر می‌کنم بیرانوند خودش را بزرگتر از پرسپولیس می‌دید و فکر می‌کرد بتواند این باشگاه را تحت فشار بگذارد. با این حال او بخشی از محبوبیتش را سر این رفتارش شاید خدشه‌دار کرد. امیدوارم بتواند با عملکرد خوبی که از خودش نشان می‌دهد، بتواند دوباره دل هواداران را به‌دست بیاورد.»

 

 

اردلان آشتیانی با بیان این‌که راه جلوگیری از ریخت و پاش‌ها رعایت فیرپلی مالی مصوب فیفاست، گفت: «مگر فوتبال برای ماست که هر وقت خواستیم برای آن قوانین من‌درآوردی بگذاریم. این قوانین بدون تحقیق و کارشناسی فوتبال ما را به قهقرا می‌برد. مگر می‌شود برای فوتبال حرفه‌ای سقف تعیین کرد؟ آن سالی که این سقف را گذاشتند دقیقا نتیجه‌اش چه شد؟ غیر از این بود که پول زیر میزی و بریز و بپاش بیشتر شد؟ باید فیرپلی مالی رعایت شود. یعنی باشگاهی که صددرصد می‌خواهد هزینه کند، ۴۰ درصدش را به آکادمی‌اش تخصیص دهد. باید منابع درآمدی هر باشگاهی مشخص باشد. راهش ابتدا خصوصی‌سازی باشگاه‌هاست. آیا الان در این بازار نقل و انتقالات تیمی رعایت می‌کند؟.»

 

 

 

4461/س

0 پسندیدم
تازه‌ها

آیت‌الله اعرافی حکم اعدام شیخ حسین معتوق در کویت را محکوم کرد

انهدام شمپاد دشمن توسط نیروی دریایی ارتش / آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز

انفجار سوپر نفتکش با اصابت به مین دریایی در مسیر غیرمجاز تنگه هرمز

اکسیر شگفت‌انگیز طب سنتی؛ ۴۰ خاصیت معجزه‌آسا و ناشناخته «هلیله سیاه» / از معکوس‌کردن سفیدی مو تا تقویت حافظه و سم‌زدایی معده

«انار»؛ صندوقچه‌ای که یازده میوه را در خود جای داده است / از سلامت قلب تا بهبود گوارش با یاقوت سرخ پاییز

متهم قتل وکیل یاسوجی دستگیر شد

جمعه صرفاً روز تعطیلی نیست؛ ایستگاه بازپروری روح و تعادل زیستی است/ تحلیل جامع آثار تربیتی و فردی اعمال روز جمعه

پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان از شنبه، ۹ آبان ادامه می‌یابد/ جمعه واریزی در کار نیست

ادعای رویترز درباره بازگشت میانجیگران قطری به تهران

کتابی که تمام سحر فرزندان و خانواده ها و مشکلات دخالت جنیان در زندگی انسان ها را از بین می برد

واژگونی خودرو در پیشوا جان دو نفر را گرفت

«کجای قرآن را بخوانم که فضل علی(ع) در آن نباشد؟»/ استاد حسین‌زاده در گفت‌وگو با «صد آنلاین» تحلیل کرد: حقیقتِ پیوندِ ناگسستنی «قرآن ناطق» و «قرآن صامت»

کیمیای سعادت در تلاوت جمعه؛ از ایمنی در دنیا تا حذف استرس/اسرار و برکات پنهان سوره‌های «احقاف» و «مؤمنون»

هشدار جدی متخصصان؛ نوشیدن چای با معده خالی و در ناشتا چه بلایی سر معده و گوارش می‌آورد؟

نوسان 1.5 میلیاردی قیمت پژو ۲۰۷ در ۴۴ روز

آخرین و سخت‌ترین ماموریت حسن یزدانی در آستانه  

پربیننده‌ها پربحث‌ها

محمدرضا طالبی به شهادت رسید

وکیل دادگستری طراح قتل همسر موکلش شد

جزئیات قتل قهرمان مچ اندازی/ وکیل قاتل: آن زن مهدورالدم بود

گوجه و خیار در صبحانه؛ ترکیبی که معده سرد را به هم می‌ریزد

پایان تلخ یک خیانت؛ وقتی عشق به معشوق به قتل منجر شد

قتل خونین پسرجلوی چشمان پدر در محله فلاح

خواص شگفت‌انگیز مصرف ۷ عدد بادام درای ناشتا برای سلامت جسم و روان

درد شانه چه زمانی می تواند نشانه حمله قلبی باشد؟

محاکمه مجدد زن همسایه و همسر مقتول به اتهام قتل مرد ۸۲ساله

سلامت واقعی خود را با این ۷ نشانه ساده بسنجید

آیا علت مرگ آیلین دو ساله غفلت اورژانس بود؟

مرگ تلخ دختر ۳ ساله بر اثر عقرب‌گزیدگی

پاسخ رئیس بیمارستان رازی قائم‌شهر مازندران به ادعاهای فضای مجازی درباره وضعیت یک جسد

قتل زن مسن برای سرقت «کلاه نقره‌ای تاریخی»

رزماری؛ گیاه هزارساله‌ای که هر عضو بدن را جداگانه هدف می‌گیرد/ از حافظه تا کبد و مو

محمدرضا طالبی به شهادت رسید
آیا علت مرگ آیلین دو ساله غفلت اورژانس بود؟
قتل در تالار عروسی نور؛ قاتل باجناق در کمتر از ۲ ساعت دستگیر شد
خواص شگفت‌انگیز مصرف ۷ عدد بادام درای ناشتا برای سلامت جسم و روان
قتل خونین پسرجلوی چشمان پدر در محله فلاح