۱۴ آبان ۱۴۰۵ - ۰۰:۴۳

جسد مرد ۵۰ ساله پس از دو ساعت جست‌وجو در رودخانه دز کشف شد

جسد مرد ۵۰ ساله پس از دو ساعت جست‌وجو در رودخانه دز کشف شد
بازدید:۲۴۷
جسد مردی حدود ۵۰ ساله که در محدوده پل چهارم دزفول به رودخانه دز سقوط کرده و غرق شده بود، پس از دو ساعت عملیات جست‌وجوی غواصان آتش‌نشانی از آب خارج شد.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت: جسد مرد حدود ۵۰ ساله که در رودخانه دز غرق شده بود پس از ۲ ساعت تلاش تیم‌های غواصی این سازمان، کشف و از آب بیرون کشیده شد.

عبدالحسین معظم‌فر چهارشنبه شب در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: در پی اعلام سقوط مردی با حدود ۵۰ سال سن به داخل رودخانه دز در محدوده پل چهارم، غواصان آتش‌نشانی دزفول به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: پس از ۲ ساعت عملیات جست‌وجو توسط غواصان آتش‌نشانی، جسد فرد حادثه‌ دیده در رودخانه کشف و از رودخانه خارج شد.

 رودخانه دز در فصل‌های مختلف سال به ویژه تابستان با ازدحام گردشگران مواجه است که حوادث غرق شدگی بسیاری را به همراه دارد.

بوستان‌های ساحلی رودخانه دز در شهرستان دزفول از جمله‌ علی‌کله، پارک دولت، رعنا، علی‌مالک، مجتمع باران، چال‌کندی و کت‌ها و سایر نقاط حاشیه ساحل دز، در روزهای گرم تابستان میزبان خیل عظیمی از گردشگران از نقاط مختلف استان خوزستان و حتی استان‌های همجوار هستند.

پل چهارم دزفول به دلیل ارتفاع پایین و نزدیکی عرشه به سطح رودخانه، یکی از مکان‌های حضور و فعالیت ماهیگیران است.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها