۰۹ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۲
سرویس سیاسی صد آنلاین

وزیر راه با کدام رزومه به استاندار ضعیف دولت سیزدهم حکم داد؟ / سازمان‌های تخصصی جای افراد ناموفق نیست

وزارت راه و شهرسازی
بازدید:۸۲۴
صد آنلاین | فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در حکمی علیرضا قاسمی‌فرزاد (استاندار همدان در دولت شهید رئیسی و فرماندار سابق دماوند) را به عنوان عضو اصلی هیأت‌مدیره سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی منصوب کرد؛ انتصابی تأمل‌برانگیز که این سؤال جدی را در اذهان عمومی و کارشناسان ایجاد کرده است که وزیر با اتکا به کدام کارنامه و رزومه‌ی موفق دست به چنین انتخابی زده است؟

به گزارش خبرنگار سیاسی صد آنلاین، در حالی که کشور در حوزه زیرساخت‌ها، عمران و مسکن با چالش‌های کلان و پیچیده‌ای روبه‌روست و انتظار می‌رفت در دولت چهاردهم و با شعار شایسته‌سالاری، مدیران نخبه، کارآمد و متخصص بر مسندهای کلیدی سازمان‌های تخصصی بنشینند، انتصاب افرادی با سوابق اجرایی نه‌چندان درخشان، موجی از ابهامات را به همراه داشته است.

 

وزیر راه با کدام رزومه به استاندار ضعیف دولت سیزدهم حکم داد؟ / سازمان‌های تخصصی جای افراد ناموفق نیست

 

علیرضا قاسمی‌فرزاد که در کارنامه مدیریتی خود مسئولیت‌هایی چون استانداری همدان در دولت سیزدهم و فرمانداری دماوند را بر عهده داشته، طی دوران تصدی مسئولیت‌های پیشین نتوانسته کارنامه قابل دفاع و تحسین‌برانگیزی از خود به جای بگذارد؛ کارنامه‌ای که بسیاری از ناظران و فعالان سیاسی و اجتماعی آن را فاقد دستاوردهای ملموس و بهره‌وری لازم ارزیابی می‌کنند.

 

اکنون این پرسش صریح از وزارت راه و شهرسازی و شخص وزیر مطرح است: با کدام شاخصه، ارزیابی تخصصی و رزومه قوی چنین حکمی صادر شده است؟ آیا سازمان‌های تخصصی و اجرایی کشور که پیشانی عمرانی و آبادانی مملکت هستند، محل به‌کارگیری مدیرانی است که عملکرد پیشین آن‌ها گویای موفقیت چشمگیری نبوده است؟

 

بی‌شک، تداوم انتصاب‌های این‌چنینی مغایر با روحیه تحول‌خواهی، شایسته‌سالاری و مطالبات بحق مردم و نخبگان است و انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی با شفافیت کامل، پاسخگوی معیارهای اتخاذ چنین تصمیماتی باشند؛ چرا که نهادهای تخصصی مأمن افراد کارآمد، متخصص و موفق است و جایگاه مدیریتی آن نباید به حیاط خلوت افراد ناموفق تبدیل شود.

 

پایان بخش اول.

ادامه دارد....

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها