۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵

این سربازان معاف می‌شوند

بازدید:۶۰۸
صد آنلاین | رئیس سازمان قضایی نیروی‌های مسلح خراسان‌شمالی گفت: سربازان وظیفه دارای ۳ فرزند و ۴۰ سال تمام و یا سربازانی که ۴ فرزند دارد از ۲۱ اردبیهشت سال جاری و تا پایان سال ۱۴۰۴ معاف می‌شوند.

این سربازان معاف می‌شوند

به گزارش صد آنلاین ، مجتبی زارع، رئیس سازمان قضایی نیروی‌های مسلح خراسان‌شمالی در نشست خبر با رسانه های استان اظهار کرد: غیبت حین خدمت با بیش از ۵۰ درصد بیشترین پرونده را بین در بین پرونده های قضایی این سازمان تشکیل می‌دهد.

 

وی با اشاره به کاهش ۱۸ درصدی جرم غیبت حین خدمت سربازان در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل، گفت: خوشبختانه با تدابیری که انجام شد در مجموع این عدد ۲۰ درصد کاهش یافته است.

 

رئیس سازمان قضایی نیروی‌های مسلح خراسان‌شمالی افزود: سربازان وظیفه مشمول دارای ۳ فرزند و ۴۰ سال تمام و یا سربازانی که ۴ فرزند دارد از ۲۱ اردبیهشت سال جاری و تا پایان سال ۱۴۰۴ معاف می‌شوند.

 

زارع افزود: سربازان متاهل علاوه بر ۲ماه کسر خدمت باید در شهری که محل زندگیشان است خدمت کند.

 

وی ادامه داد: همچنین برای فرزند اول ۳ ماه برای فرزند دوم ۴ ماه و برای فرزند سوم ۵ ماه کسر خدمت دارند.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها