۳۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۳
حکم جدید مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری برای مدیریت شرکت دخانیات ایران

تغییر در مدیریت شرکت دخانیات ایران؛ چه کسی جایگزین مدیر پیشین شد؟

ازوجی بحرینی
بازدید:۱۵۱
تهران – صد آنلاین: شرکت دخانیات ایران، یکی از زیرمجموعه‌های مهم در چرخه اقتصادی، با تغییر در رأس مدیریت خود روبرو شد. به موجب حکم جدید علاءالدین ازوجی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، سیدعلی بحرینی‌مقدم به سمت سرپرستی این شرکت منصوب گردید.

به گزارش خبرنگار صد آنلاین، این تغییر مدیریتی امروز (دوشنبه، ۳۰ شهریورماه) در مراسمی رسمی در مجتمع دخانیات تهران برگزار شد. این مراسم که با حضور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، اعضای هیئت‌مدیره و جمعی از مدیران ارشد برگزار گردید، علاوه بر معرفی سرپرست جدید، بستری برای تجلیل از مدیریت پیشین نیز بود.

 

در این آیین، از تلاش‌ها و خدمات آقای فرداد امیراسکندری در دوران مسئولیت خود در شرکت دخانیات ایران قدردانی به عمل آمد.

 

گفته می‌شود این تغییر در ساختار مدیریتی با هدف تقویت توان اجرایی و توسعه فعالیت‌های شرکت دخانیات ایران و در راستای سیاست‌های استراتژیک صندوق بازنشستگی کشوری انجام شده است.

 

سهام دار اصلی شرکت دخانیات ایران گروه بازنشستگی فولاد است.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها