۱۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۱:۰۲

ابراز تردید حزب‌الله لبنان درباره تسلط اسرائیل بر تپه علی الطاهر

بازدید:۲۵۴
در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که کنترل ارتفاعات علی الطاهر در جنوب لبنان را به دست گرفته است، نماینده حزب‌الله در پارلمان این کشور اظهار داشت که «هنوز ابهاماتی در مورد واقعیت کنترل اسرائیل بر تپه علی الطاهر وجود دارد».

ایهاب حماده، نماینده حزب‌الله افزود: «اسرائیل هیچ تصویری مبنی بر تصرف تپه علی الطاهر یا سلاح‌های لجستیکی که به آن اشاره کرده است، منتشر نکرده است، به خصوص با توجه به ادعاهایش مبنی بر کشتن تعداد زیادی از مبارزان و فرار دیگران. چگونه چنین چیزی ممکن است در حالی که از هوا و زمین کنترل شدیدی بر آن دارد؟»

 

 

حماده معتقد است که «اسرائیل در تلاش است تپه علی الطاهر را به عنوان آخرین دژ حزب‌الله به تصویر بکشد تا نتانیاهو بتواند از آن به عنوان یک کارت انتخاباتی سوءاستفاده کند. با این حال، مانند هر مکان یا تپه دیگری در جنوب لبنان، ارزش وجودی مقدس خود را دارد. کنترل اسرائیل بر آن از نظر نظامی فاجعه نیست و پایان راه نیز نیست، به ویژه از زمانی که مقاومت در علی الطاهر موضع حماسی خود را نشان داد. اما اکنون خطوط قرمزی برای تعیین مسیر اقدام اسرائیل وجود دارد».

وی خاطرنشان کرد که «توافقنامه چارچوب امضا شده توسط دولت لبنان، اسرائیل را قادر ساخت تا کنترل را به دست گیرد و بخشی از خاک لبنان را ضمیمه کند، همانطور که خود نتانیاهو اعلام کرده بود».

حماده در مورد آزادی اسیران لبنانی اظهار داشت: «به اذعان خود نتانیاهو، این افراد آزاد شده هیچ ارتباطی با حزب‌الله ندارند. بنابراین، اسارت آنها یک اقدام تجاوزکارانه و جنایت جنگی محسوب می‌شود که اگر لبنان از حق خود برای پیگیری این موضوع صرف نظر نمی‌کرد، اسرائیل باید در دادگاه‌های بین‌المللی به خاطر آن پاسخگو می‌بود. در نتیجه، آزادی زندانیان دستاوردی برای نتانیاهو نیست.»

این در حالی است که سخنگوی ارتش عکسی از سرتیپ یفتاح نورکین، فرمانده لشکر ۳۶، در داخل یکی از تونل‌های این ارتفاعات منتشر کرد و آن را «کنترل عملیاتی» منطقه روی زمین و تونل‌های زیرزمینی توصیف کرد.

او ادعا کرد که نیروهای لشکر ۳۶ اخیراً در حال کار بر روی دو تونل زیرزمینی در منطقه ارتفاعات بوده‌اند که در محدوده‌ای قرار دارد که ارتش اسرائیل آن را «منطقه امنیتی» می‌نامد و توضیح داد که این نیروها به «کنترل عملیاتی» بر منطقه روی زمین و زیر زمین دست یافته‌اند.

 

 

در این راستا، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: «کنترل ارتفاعات علی طاهر به منزله تکمیل منطقه امنیتی در جنوب لبنان است.»

کاتس در اظهاراتی متجاوزانه ادامه داد: اکنون ارتش اسرائیل خنثی‌سازی تونل‌ها را تکمیل خواهد کرد و به شیوه‌ای تاکتیکی مناسب برای کنترل ارتفاعات و جلوگیری از استقرار مجدد دشمن در منطقه آماده خواهد شد.

وی در ادامه اظهارات مداخله‌جویانه‌اش ادعا کرد: «ما تا زمانی که حزب‌الله سلاح‌های خود را تحویل ندهد، از منطقه امنیتی لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد».

انتهای پیام/

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها