۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۳

کام مرگ در میانه/ تیر سیمانی ۲ سرنشین پژو ۲۰۶ را بلعید

کام مرگ در میانه/ تیر سیمانی ۲ سرنشین پژو ۲۰۶ را بلعید
بازدید:۲۷۷
صد آنلاین | فرمانده انتظامی شهرستان میانه از جان‌باختن ۲ نفر و مصدومیت یک نفر در پی برخورد یک دستگاه پژو ۲۰۶ با تیر سیمانی در جاده ترانزیت این شهرستان خبر داد.

به گزارش صد آنلاین،  سرهنگ حسن رفیعی اظهار کرد: در پی اعلام وقوع یک سانحه رانندگی در جاده ترانزیت به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، مأموران انتظامی به همراه نیرو‌های امدادی اورژانس و آتش‌نشانی در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد یک دستگاه پژو ۲۰۶ به دلایل نامعلومی از مسیر خود منحرف شده و با تیر سیمانی برخورد کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه ادامه داد: راننده ۲۴ ساله خودرو بر اثر شدت جراحات وارده در محل حادثه جان خود را از دست داد و ۲ سرنشین دیگر نیز مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

رفیعی بیان کرد: یکی از مصدومان، سرنشین ۲۷ ساله خودرو، ساعاتی پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات جان باخت و سرنشین دیگر همچنان تحت مداوا قرار دارد.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها