به گزارش صد آنلاین، «جیمز دیوید ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه اذعان کرد که ایرانیها، مذاکرهکنندگان سرسختی هستند.
ونس در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» مدعی شد: «در داخل رژیم ایران افرادی هستند که میخواهند جنگ را پایان دهند و افراطگرایانی هستند که میخواهند آن ادامه یابد».
وی با ادعای اینکه در داخل ایران اختلاف نظرهایی درباره مذاکره با آمریکا وجود دارد، گفت: «وظیفه ما ولی دستیابی به بهترین نتیجه ممکن برای مردم آمریکا است».
این مقام آمریکایی سپس ادعا کرد: «ما از تمام ابزارهای نظامی، اقتصادی و دیپلماتیک برای رسیدن به یک راهحل مناسب با ایران استفاده خواهیم کرد».
ونس با بیان اینکه هیچ اختلاف نظری با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بر سر ایران ندارد، اظهار داشت: «ما در دولت برای اجرای تصمیمات او متحد هستیم. قیمتهای انرژی کاهش خواهد یافت، ایران به سلاح هستهای دست نخواهد یافت و ما در موقعیتی قویتر خواهیم بود».
وی درباره گزارشها مبنی بر اختلافات با «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد: «در آخرین دیدارمان هیچ تقابلی با نتانیاهو نداشتیم؛ بلکه گفتوگوی خوب و صریحی داشتیم».
معاون رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: «اسرائیل یک شریک عالی است و مانند سایر متحدان ما، گاهی اوقات مواضع متفاوتی داریم».
ونس همچنین افزود: «نقش من پیگیری منافع آمریکا است و ما برای دستیابی به اهداف مشترکمان با اسرائیل تعامل میکنیم»./فارس