به گزارش صد آنلاین ،پیشتر نیز رسانه «اوکراینسکا پراودا» گزارش داده بود که دراپاتی، جذب نیروهای جدید برای هنگهای تهاجمی را ممنوع کرده است.
بر اساس این گزارش، چندین هنگ تهاجمی از حمایت مستقیم «الکساندر سیرسکی» فرمانده پیشین کل نیروهای مسلح اوکراین برخوردار بودند و او به این یگانها اجازه داده بود بدون محدودیت، ساختار خود را گسترش دهند و نیروهای جدید جذب کنند.
اکنون، پس از تغییر فرماندهی، نگرانیهایی وجود دارد که این یگانهای تهاجمی بهزودی منحل شوند.
در این گزارش آمده است که نیروهای این هنگها از دراپاتی ناراضی هستند و از ورود به رویارویی مستقیم با او نیز ابایی ندارند.
در تاریخ ۲۲ ژوئیه، «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین با امضای حکمی، میخایلو دراپاتی را که پیشتر فرمانده نیروهای مشترک ارتش اوکراین بود، بهعنوان فرمانده جدید کل نیروهای مسلح منصوب کرد و اولکساندر سیرسکی را از این سمت کنار گذاشت. /ایسنا