۰۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۱:۵۱

قالیباف: آمریکایی‌ها عادت کرده‌اند سیلی‌هایی را که در میدان نبرد می‌خورند، با ریختن خون بی‌گناهان جبران کنند

قالیباف
بازدید:۱۶۵
رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به حمله اخیر به منازل مسکونی در قشم، با محکوم کردن این اقدام، آمریکا را متهم کرد که با هدف جبران ناکامی‌های خود در میدان نبرد، دست به کشتار غیرنظامیان می‌زند و تأکید کرد که این اقدامات بی‌پاسخ نخواهد ماند

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در واکنش به حمله اخیر به منازل مسکونی در جزیره قشم، این اقدام را محکوم کرد و آن را ادامه جنایت‌های پیشین علیه غیرنظامیان دانست.

قالیباف در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، نوشت: «ایالات متحده هر روز دست خود را به جنایت جدیدی آلوده می‌کند؛ حمله به منازل مسکونی غیرنظامیان در جزیره قشم، ادامه جنایت در میناب و لامرد است.»

رئیس مجلس با اشاره به تداوم این حملات افزود: «آمریکایی‌ها عادت کرده‌اند سیلی‌هایی را که در میدان نبرد می‌خورند، با ریختن خون بی‌گناهان جبران کنند.»

وی در پایان این پیام تأکید کرد: «تاوان خواهند داد.»

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها