۰۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۹

دستگیری جاعل مامور نما در چالوس

حوادث
بازدید:۸۲
فرمانده انتظامی شهرستان چالوس از دستگیری جاعل مامور نما که درصدد سواستفاده از شهروندان بود خبر داد.

سرهنگ «محسن سلیمانی» فرمانده انتظامی شهرستان چالوس امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموران انتظامی پاسگاه ولی آباد حین انجام ماموریت و گشت زنی در حوزه استحفاظی به رفتار فردی مشکوک شدند و پس از بررسی‌های لازم وی را که با جعل عنوان مامور انتظامی و استفاده از کارت شناسایی جعلی و یک قبضه اسلحه قلابی درصدد سواستفاده از شهروندان بود شناسایی و دستگیر کردند.

 

 

سرهنگ سلیمانی در ادامه افزود: در بازرسی از متهم یک فقره کارت شناسایی جعلی منتسب به نیروی انتظامی و یک قبضه اسلحه قلابی کشف و متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

 

 

 

فرمانده انتظامی شهرستان چالوس با تاکید بر هوشیاری شهروندان از مردم خواست در صورت مواجهه با افراد مشکوک یا مدعی ماموریت ضمن درخواست رویت کارت شناسایی معتبر مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

 

انتهای پیام/211111a

 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها