به گزارش صد آنلاین ، شامگاه جمعه گذشته، جوانی به نام مهرداد که دانشجوی دکتری رشته موسیقی است وقتی از مهمانی به خانهاش برگشت، با صحنه شوکه کننده ای مواجه شد. در ورودی آپارتمان تخریب شده و فضای خانه بههمریخته و سارقان دو گیتار، یک سهتار، تابلوفرشهای نفیس، دلار و طلاهای داخل خانه را با خود برده بودند. مالباخته بلافاصله با پلیس تماس گرفت و با حضور ماموران تحقیقات آغاز شد.
تصاویر دوربینهای مداربسته ساختمان نشان میداد در فاصله زمانی وقوع سرقت، به جز اهالی ساختمان، فرد غریبهای وارد یا خارج نشده است. همین سرنخ، فرضیه دست داشتن یکی از ساکنان را تقویت کرد.
در بررسی فهرست ساکنان، نام مرد جوانی به نام اردلان توجه پلیس را جلب کرد؛ فردی که سابقه اعتیاد و نگهداری مواد مخدر در پروندهاش داشت. کارآگاهان سراغ او رفتند و وی در ابتدا هرگونه دخالت در سرقت را انکار کرد، اما در بازرسی از خانهاش، یکی از تابلوفرشهای سرقتی و مقداری دلار کشف شد.
با پیدا شدن اموال مسروقه، اردلان لب به اعتراف گشود و گفت این سرقت را با همدستی زنی معتاد به نام افسانه انجام داده است. او در ادامه گفت: افسانه برای مصرف مواد به خانه ام می آمد و مدام به من اصرار میکرد که مرد همسایه وضع مالی خوبی دارد و سرقت از خانه او میتواند هزینه چند ماه مصرف موادمان را تأمین کند. افسانه می گفت آنهایی که اهل هنر هستند وضع شان خوب است و می توانیم از آنها سرقت کنیم.
در نهایت راضی شدم و روز حادثه، وقتی متوجه خروج مهرداد از خانه شدیم، نقشه را با همدستی افسانه اجرا و پس از تخریب در، اموال قیمتی را سرقت کردیم.
اکنون به دستور بازپرس شعبه دهم دادسرای ویژه سرقت، تحقیقات برای دستگیری افسانه و کشف دیگر اموال مسروقه ادامه دارد./همشهری