۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۰

حریق گسترده در خاتم؛ ۲۰۰ نیرو پس از ۹ ساعت آتش را مهار کردند

بازدید:۲۱۰
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد از مهار آتش‌سوزی سرایت کرده از استان فارس به مراتع و جنگل‌های باغ شادی خاتم پس از ۹ ساعت عملیات و مشارکت ۲۰۰ نیروی عملیاتی خبر داد.
به گزارش صد آنلاین ، احسان بالاکتفی، مدیرکل مدیریت بحران استان یزد، از مهار آتش‌سوزی سرایت کرده از استان فارس به مراتع و جنگل‌ باغ شادی در شهرستان خاتم خبر داد و گفت: ساعت ۱۶:۲۴ دقیقه شنبه وقوع حریق در منطقه سه‌چاهان فارس گزارش شد که حدود ساعت ۱۹ به محدوده شهرستان خاتم در استان یزد سرایت کرد و بلافاصله پس از دریافت گزارش اولیه، سامانه هشدار سریع مدیریت بحران فعال و هماهنگی‌های لازم با مرکز هشدار سریع سازمان مدیریت بحران کشور و سایر دستگاه‌های مسئول استان انجام شد.
وی با بیان اینکه حدود ۲۰۰ نفر از نیروهای امدادی و عملیاتی شامل نیروهای هلال‌احمر، منابع طبیعی، نیروی انتظامی، راهداری، بسیج، نیروهای مردمی و محلی در عملیات اطفای حریق مشارکت داشتند تصریح کرد: چندین دستگاه ماشین‌آلات سنگین و تجهیزات پشتیبانی برای مهار آتش به منطقه اعزام شد.
 
 
این مقام مسئول با بیان اینکه این آتش‌سوزی پس از حدود ۹ ساعت تلاش مستمر نیروهای حاضردرصحنه مهار شد گفت: بر اساس برآوردهای اولیه، حدود ۱۰ هکتار از مراتع و جنگل‌های منطقه باغ شادی شهرستان خاتم دچار حریق شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در پایان بیان کرد: علت وقوع این آتش‌سوزی و میزان دقیق خسارات وارده پس از بررسی کارشناسان اعلام خواهد شد و تمامی دستگاه‌های مرتبط تا اطمینان کامل از ایمنی منطقه در آماده‌باش خواهند بود. / برنا
 
 
 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها