غذاهای دریایی؛ ماهی آزاد و ماهی ساردین و صدف
بازدید:۱۲۱۷۶
صد آنلاین | چه غذاهایی برای قند خون مفید است؟ در لیست مواد غذایی پایین آورنده قند خون غذاهای دریایی از جمله ماهی و صدف منبع ارزشمند از پروتئین و چربی های سالم ویتامینها و مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. این مواد در بدن به عنوان قوی ترین پایین آورنده قند خون عمل می کنند.
پروتئین برای کنترل قند خون ضروری است و به کند شدن هضم غذا کمک می کند و از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری می کنند. از طرف دیگر مصرف پروتئین موجب می شود تا بیشتر احساس سیری داشته باشید. از همین رو برای جلوگیری از پرخوری و کاهش چربی اضافه بدن نیز بسیار مؤثر است. مصرف مرتب ماهی های چرب مانند ماهی آزاد و ساردین به بهبود تنظیم قند خون کمک زیادی می کند.
مطالعه ای که روی ۶۸ فرد بزرگسال مبتلا به اضافه وزن و چاقی انجام شد، نشان داد که مصرف ۷۵۰ گرم ماهی چرب در هفته می تواند به طور قابل توجهی سطح قند خون این افراد را کاهش دهد.
بهترین خوراکی ها و نوشیدنی های پایین آورنده قند خون کدامند؟ چه غذاهایی برای قند خون مفید است؟ یکی از بهترین راه ها برای پایین آوردن قند خون پیروی از یک رژیم غذایی سالم است. اما بهترین و قویترین پایین آورنده قند خون چیست؟ برای کاهش سریع قند خون در خانه چه بخوریم؟ به طور کلی خوردن غذاها و نوشیدنی هایی که بدن آن ها را به آرامی جذب می کند، بهترین راه برای کنترل قند خون است.