آخرین اخبار
۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۹

شیخ نعیم قاسم: دشمن اسرائیلی شکست‌خورده از لبنان بیرون خواهد رفت

بازدید:۱۱۷
دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد که مسیر مقاومت همچنان ادامه دارد و به زودی متجاوزان اسرائیلی از خاک لبنان به طور کامل خارج خواهند شد.

 شیخ نعیم قاسم، دبیر کل حزب‌الله لبنان در سخنرانی امروز خود که به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی جنوب لبنان انجام شد، به اوضاع سیاسی این کشور و منطقه اشاره کرد.

دبیرکل حزب‌الله گفت: «هر کسی که به مقاومت کمک کرد، شریک مقاومت و آزادسازی بود. مقاومت در کنار ارتش و مردم سه‌گانه‌ای بود که توانست دستاورد آزادسازی را محقق کند، پیروزی آزادسازی جنوب لبنان نتیجه همکاری مقاومت، ارتش و ملت لبنان بود، هماهنگی بین دولت و مقاومت وجود داشت و این عامل مهم و موثری در تحقق آزادسازی بود».


او با اشاره به دستاورد‌های مقاومت در حفظ عزت و آزادگی مردم لبنان در تمامی این سال‌ها، گفت: باید در خاطر ما بماند که ضربات مقاومت در سال ۲۰۰۰ رژیم صهیونیستی را وادار به خروج از منطقه مرزی کرد. بعد از آن، در ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ دولت لبنان به توافق غیرمستقیمی دست یافت که قرار بود به اشغالگری پایان داده و تجاوزات را متوقف کند، اما در طول ۱۵ ماه پس از این توافق، تجاوزات دشمن ادامه داشت و دولت لبنان از اجرای این توافق ناتوان بود. 


نعیم قاسم با اشاره به تصمیم دولت لبنان برای خلع سلا‌ح حزب‌الله که می‌تواند اثرات جبران ناپذیری به استقلال کشور وارد کند، گفت: ما از دولت نمی‌خواهیم که با طرح آمریکایی-اسرائیلی مقابله کند، اما نباید ابزاری در تسهیل آن باشد. دولت لبنان آنقدر به آمریکا امتیازات ارائه کرد تا اینکه اخیرا به جرم‌انگاری مقاومت رسیده است. از دولت لبنان می‌خواهم که از تصمیماتی که درباره مقاومت گرفته، صرف‌نظر کند و در کنار مردم باشد.

او هشدار داد: طرح اسرائیل نابودی مقاومت و اشغال تدریجی لبنان است، هدف از تحریم‌های اخیر آمریکا اعمال فشار است که بیانگر ناتوانی این کشور از تحقق اهدافش است، تحریم‌های آمریکا هرگز ما را تضعیف نخواهد کرد.

شیخ نعیم قاسم با اشاره به ادامه مسیر مقاومت، گفت: حتی اگر تمام دنیا علیه ما شود، زانو نخواهیم زد و همه خواهند دانست که ما ارباب میدان هستیم و از جنگ بیرون خواهیم آمد. سر‌های ما بالا است و دشمن شکست خورده بیرون خواهد رفت. ما دشمن اسرائیلی را شکست خواهیم داد و به زودی، به خواست خدا، سومین آزادسازی را اعلام خواهیم کرد.

منبع: المیادین

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها