۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۴۲
مادران در قدیم با این دانه در صبحانهبیماری ها را ریشه کن می کردند+ پایین آورنده درجه اسیدی خون و افزایش فسفر وکلسیم
بازدید:۷۵۷
🔶خواص ماش 🔹شستشوی کلیه‌ها 🔹پایین آورنده درجه اسیدی خون 🔹منظم کردن ضربان قلب به دلیل داشتن پتاسیم 🔹دارای فسفر و کلسیم و مفید برای رشد کودکان 🔹دارای آهن و مفید برای کم‌خونی
کد خبر : ۲۰۳۳۲
ماش چیست؟ ماش که نام انگلیسی آن Mung Bean است از جمله گیاهان بومی هندوستان است. ماش یک گیاه علفی یک ساله است که ریشه‌های آن مستقیم هستند و دارای ساقه راست، ظریف، منشعب کرک دار است که رنگ آن سبز روشن است.
 
 
در ماش گل آذین خوشه شکل بوده و گل‌ها به رنگ زرد لیمویی هستند. میوه ماش به رنگ قهوه‌ای بوده و از نظر ظاهر باریک و دراز است و دارای دانه‌های کوچک کروی به رنگ خاکستری، سبز و یا قهوه‌ای هستند.
 
 
ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و اسید آمینه های ضروری مانند فنیل آلانین، لوسین، ایزولیزین، والین، لیزین و آرژنین است و از همین رو خواص ماش بسیار فراوان است.
 
 
از ماش برای تهیه غذاهایی مانند آش ماش، ماش پلو، شله ماش، سوپ ماش و سالاد ماش استفاده می‌کنند.
 
 
 
 
 
2111/ش
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها