آخرین اخبار
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۵

ترامپ: صبرم کم است / ایرانی‌ها باید توافق کنند

ترامپ: صبرم کم است   ایرانی‌ها باید توافق کنند
بازدید:۶۳۳
رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با فاکس‌نیوز که بامداد جمعه نسخه کامل آن منتشر شده به بیان دستاوردهایی در قبال ایران پرداخته که هم از سوی مخالفان و هم از سوی منتقدانش مورد تردید قرار گرفته است.

به گزارش صدآنلاین، رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در مصاحبه‌اش با فاکس‌نیوز که بامداد جمعه نسخه کامل آن پخش شد به تکرار ادعاهایی پرداخت که حتی توسط مقام‌های دولت خودش انکار شده است.

در حالی که رسانه‌های آمریکا در گزارش‌های متعدد طی روزهای گذشته تصریح کرده‌اند که بخش اعظم توان موشکی و پهپادی ایران باقی مانده است ترامپ گفت: «ایران از نظر نظامی به طور کامل از بین رفته است و ما محاصره کاملی علیه آنها اعمال کرده‌ایم. هیچ کشتی نمی‌تواند وارد ایران شود.»

ساعاتی پیش‌تر، برد کوپر، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا سنت‌کام در گزارشی به سنا مدعی شد که توان نظامی ایران تضعیف شده اما نیروهای ایران همچنان تهدید محسوب می‌شوند.

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش بار دیگر تصریح کرد که آمریکا اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. او گفت: «آنها دیوانه هستند و از این سلاح علیه اسرائیل، خاورمیانه و اروپا استفاده خواهند کرد. رهبران ایران اگر صاحب بمب هسته‌ای شوند، از آن علیه ما استفاده خواهند کرد.»

ترامپ در کانون انتقادات

دونالد ترامپ در داخل آمریکا به دلیل آغاز جنگی بی‌هدف که در دستیابی به تمامی اهدافش ناکام مانده به شدت تحت فشار قرار گرفته است.

قیمت سوخت با بیش از ۵۰ درصد افزایش نسبت به زمان قبل از جنگ در آمریکا به بیش از ۴ دلار و ۵۰ سنت رسیده و کالاهای اساسی با افزایش قیمت مواجه شده‌اند.

چند روز پیش سه عضو ارشد از کمیته‌های مختلف مجلس نمایندگان آمریکا با بیان اینکه دونالد ترامپ در محقق کردن ۳ هدف اصلی خود در جنگ علیه ایران شکست خورده خواستار خروج هر چه سریعتر از این جنگ شدند.

گرگوری میکس عضو ارشد کمیته امور خارجی، آدام اسمیت، عضو ارشد کمیسیون نیروهای مسلح و جیم هایمز عضو ارشد کمیته منتخب اطلاعات در نامه روز جمعه خود خطاب به ترامپ نوشته‌اند: «این جنگ انتخابی به هیچ‌یک از اهداف اعلام‌شده دولت دست نیافته است: پایان دادن به جاه‌طلبی هسته‌ای ایران، خارج کردن اورانیوم با غنای بالا از ایران، یا تغییر رژیم.»

پاسخ به انتقادات درباره هزینه‌ها

با وجود این ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت که افزایش قیمت نفت در نتیجه جنگ با ایران در مقایسه با پیش‌بینی‌ها بسیار اندک بوده است.

او همچنین مدعی شد که قیمت نفت بعد از اتمام جنگ از آنچه قبل از آن بوده نیز پایین‌تر خواهد آمد.

ترامپ همچنین بار دیگر افزایش هزینه‌ها را بهایی دانست که مردم آمریکا بایستی بابت عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای بپردازند.

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش همچنین با لحنی تحکم‌آمیز از ایران خواست که با او توافق کنند. او مدعی شد: «صبر من زیاد نیست و ایرانی‌ها باید توافق کنند.»

چند روز پیش از این نشریه آتلانتیک گزارش داده بود ترامپ از ادامه جنگ با ایران خسته و کلافه شده و دنبال راهی برای خروج از آن است. 

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها